Nazilli Belediye Meclisi Ekim Ayı Toplantısı Yapıldı

Nazilli Belediye Meclisi Ekim Ayı Toplantısı Yapıldı

Nazilli Belediyesi Meclisi Ekim 2014 olağan toplantısı, Nazilli Belediyesi Belediye Meclis Salonunda Belediye Başkanı Haluk Alıcık başkanlığında gerçekleştirildi.
Nazilli Belediye Meclisi Ekim 2014 dönemi olağan toplantısının 1. Birleşimi 5393 sayılı kanunun 20. Maddesi gereğince Çarşamba günü yapıldı. Nazilli Belediye Meclisi Ekim ayı toplantısı Nazilli Belediyesi Meclis toplantı salonunda Belediye Başkanı Haluk Alıcık başkalığında gerçekleşen Meclis toplantısında 7 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.
Meclis toplantısında Zabıta Müdürlüğünün hemzemin geçit hizmet alımı, güvenlik hizmet alımı ve katlı otopark hizmet alımları meclis üyeleri tarafından görüşülmesinin ardından oy birliği ile kabul edildi.
Nazilli Belediyesi tarafından Kahvederesi ve Esenköy mahallelerinde yapımları bitirilen köprülere isimlerinin verilmesi bir sonraki toplantıda belirlenmek üzere oybirliği ile meclis üyelerince karara bağlanırken, 2015 Yılı Bütçesinin Komisyona sevkine ve komisyonun tekrar toplanmasına oybirliği ile karar verildi. Meclis toplantısının son 2 gündem maddelerinden Yeşil Mahallede bulunan 1247 ada 4 nolu Parselin satılmasına oyçokluğu ile karar veren meclis üyeleri son madde de yer alan Geleneksel Rahvan At yarışlarının düzenlenmesi için gerekli çalışmaların başlatılmasına da oyçokluğu ile karara bağladı.