Nazilli Belediyespor Altyapısı Yeni Sezona Merhaba Dedi

Nazilli Belediyespor Altyapısı Yeni Sezona Merhaba Dedi

Nazilli Belediyespor U11, U12, U13, U14, U15, U16, U17 ve U19 altyapı takımları Aydın Toscalı Tesislerinde düzenlenen törenle sezon açılışını gerçekleştirdi.
Nazilli Belediyespor altyapı sorumlusu Gürdal Yüzügüler başkanlığında gerçekleştirilen altyapı açılış törenine kulüp yönetiminin yanı sıra altyapı takımlarına seçilen futbolcular, futbolcuların aileleri ve vatandaşlar katıldı. Takımların kadrolarında yer alacak futbolcuların isimlerinin tek tek okunduğu açılış töreninde altyapılarda mücadele edecek futbolculara Nazillibelediyespor altyapı sorumlusu Gürdal Yüzügüler tarafından hediyeler verildi.
Altyapı sorumlusu Gürdal Yüzügüler,2014-2015 Nazilli Belediyespor alt yapı açılışında yapmış olduğu konuşmasında alt yapılardaki oyuncularına güvendiklerini ifade ederek öncelikli amaçlarının Nazilli Belediyespor profesyonel takımına oyuncu yetiştirmek olduğunu söyledi. Yüzügüler,“Alt yapılar kulüpler için çok önemli bir hale geldi. Altyapısına önem veren buna hem zaman hem para ayıran kulüpler kurumsal olarak hem başarıyı hem de devamlılığı yakalıyorlar. Altyapıya önem vermeyen günlük çözümlerle bu işi halletmeye çalışanlar da bu işin faydası yerine hep zararını görüyorlar. Bu kulüpler içinde bulunduğumuz şartlarda başarıyı yakalayabilmeleri için altyapıya önem vermeleri gerekiyor. Ben buradan Nazilli Belediyespor profesyonel takım yönetici ve teknik heyetine hocalarına özellikle seslenmek istiyorum. Bu çocuklar geleceğin yıldızları bu çocuklara bizlerin güvendiği kadar profesyonel takım hocalarının da güvenmeleri lazım. Komşunun tavuğu komşuya kaz görünürmüş. Bizde elimizdeki değerlerin kıymetini bilmediğimiz zaman bizimde inişe geçen takımlardan bir farkımız kalmaz. Ama biz Nazilli Belediyesporuz bu konuda ben elimden geldiğince efor ve güç sarf edeceğim. Bu çocuklarımız bu formayı hak ediyor ama teknik heyetimizdeki hocalarımızın biraz daha cesur davranarak bu çocuklara güvenerek bu çocuklarımızı profesyonel takımda oynatmalarını diliyorum. Altyapıda yetişerek diğer kulüplere transfer olan futbolcularımızın transferlerinde doğru kulüpleri tercih edip etmediklerini sporcu kardeşlerimiz kendileri bilecektir. Futbolcularımız transfer olmuş olduğu kulüplerde oynatılmadıktan sonra futbol hayatları geriye gider. Futbolcularımız başka takımlara transfer olmayı çok kafalarına takmamalı kendi memleketlerinde kendi takımlarına hizmet etmelilerdir. Her zaman söylüyorum. Rıdvan Dilmen’lerimiz Aydın Toscalı’larımız Serkan Balcı’larımız var”dedi.
"BİRÇOK OYUNCUMUZ PROFESYONELLİĞE ADIM ATTI"
Nazilli Belediyespor Baş Antrenörü Hasan Aygün konuşmasında Nazilli Belediyespor ailesi olarak kendilerine her türlü desteği sağlan Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’a Kulüp Başkanımız Hilmi Volaka’ya altyapı sorumlusu Gürdal Yüzügüler’e ve her türlü ceremeyi çekip özveriden ödün vermeden çalışan alt yapı hocalarına teşekkürlerini ifade ederek Nazilli Belediyespor altyapısı olarak isimlerinin küçük de olsa arkalarındaki büyük sporcu ordusu ile büyük bir aile ve büyük bir kulüp olduklarını söyledi. Aygün, “Nazilli Belediyespor altyapısı olarak beş akademi ligi yaş grubu üç bölgesel lig yaş grubumuz ile sekiz yaş grubunda mücadele ediyoruz. Bu da toplamda 170 lisanslı futbolcumuz olduğunu gösteriyor. Bu sporcuların eğitiminde Malzemecimiz Levent Şahin, Sağlık İşleri sorumlumuz Erdem Özyeşil, Kaleci Antrenörümüz Murat Türkar,U11-U12 Antrnörümüz Murat Angın, U13-U16 Antrenörümüz Utku Duru, U14 Antrenörümüz Murat Akkaş, U15 Antrenörümüz Mahmut Esin Girgin, U17 Antrenörümüz ve Altyapı Koordinatörümüz İlhan Gönüloğlu ve U19 Antrenörümüz Cumhur Sezer sporcularımızın yetişmesinde önemli paylara sahipler. Nazilli Belediyespor altyapısı olarak misyon, vizyon ve hedefleri olan bir kulübüz” dedi.
Aygün, Nazilli Belediyespor altyapısından yetişerek şimdi üst liglere transfer olan sporcuların isimleri de paylaşarak Burak Balkır’ın Bursaspor’a, Burak Sevinç’in Fenerbahçe’ye, Halil Aytekin’in Eskişehirspor’a, Emre Özkaya’nın Antalyaspor’a, Ataberk Gürkan’ı Konyaspor’a, Mert Öztürk’ün Pazarspor’a, Mert Yıldırım ve Canberk Aydemir’in Altınordu’ya transfer olduklarını bildirdi.
Geçen sezon altyapıdan Nazilli Belediyespor’a da sporcu kazandırdıklarını söyleyen Aygün, Nazilli Belediyespor’da profesyonelliğe yükselen futbolcuları; Osman Doğru, İsmail Atış, Yunus Emre Çabukça, Ramazan Kocabıyık, Burhan Salık ve Doğancan Koca’ya başarılar diledi.