Nazilli Belediyespor’da Yüzler Gülüyor

Nazilli Belediyespor’da Yüzler Gülüyor

Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup’ta sezona ‘feda’ diyerek başlayan Nazilli Belediyespor, son haftalarda gösterdiği performansla ‘şampiyonluğa’ oynayacak konuma geldi.
3’te 3 yapan Nazilli Belediyespor,26 puanla 5.sıraya yerleşti. Lider, Bandırmaspor’un 7 puan gerisinde bulunan Nazilli Belediyespor’da taraftar-yönetici ve sporcu üçlüsünün de birleşmesiyle güzel görüntüler ortaya çıkmaya başladı.
Uzun süredir maddi imkansızlıklarla boğuşmasına rağmen, futbolcu-taraftar birleşmesinin sonucunda 2.Lig Beyaz Grup’ta üst sıralarda yer alan Aydınspor 1923 örnek teşkil ederken, Nazilli Belediyespor’da ayrı bir hikaye yazmaya başladı. 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Siyah İnciler, 4 maçta 10 puan alarak iddialı konuma geldi. Siyah-beyazlı ekibin Basın Sözcüsü Erkan Erkoç, hedeflerinin play off oynamak olduğunu ifade etti.
Erkoç, futbolun 90 dakikalık bir oyun olduğunu belirtirken, “Sezon boyunca oynadığımız bazı maçlarda alacağımız maçları kaybettik. Son dönemde birlik-beraberlik olunca kendimize geldik.”dedi.
Sezon başında ‘feda’ dediklerini anlatan Erkoç, “Sezon başında uygun rakamlarla, uygun bir yapıyla ilerleyelim dedik. Seneye daha farklı bir yapı oluşturalım dedik. Önümüzde 17-18 maçlık bir periyod var. İşimiz kesinlikle kolay değil. Şu anki yerimizi sağlama alalım bizim için yeterli”dedi.
Devre arasında her takımın takviye yaparak güçleneceğini anlatan Erkoç şunları söyledi: “Grupta iyi takımlar var ve devre arasında her takım güçlenecek. Ancak, bizim hedefimiz ilk anda play off’lara kalmak olacak. Tabi ki şampiyonluk gelirse ‘neden geldin‘ demeyiz. Futbolcularımızın kafaları rahat. Ödemelerini zamanında yapıyoruz. Böyle olunca sahada canla başla mücadele ediyorlar. Kafaları rahat oldu mu her futbolcu başarılı olur. Biz yönetim olarak bunu sağlamayı başardık. Artık, Nazilli’de birleşme de oldu. Umarız, hep böyle devam eder”