Nazilli’de Bozulan Yollar Tamir Ediliyor

Nazilli’de Bozulan Yollar Tamir Ediliyor

Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Yeni Mahalle Devlet Demiryolu altı 28 sokak, 34 sokak ve 171 sokaklarda yapılan doğalgaz hattı çalışması nedeniyle bozulan yolların tamirlerini yapıyor.
Yeni Mahalle Devlet Demiryolları altında kalan kısımda halen yapımı devam eden Doğal gaz boru hattı döşemeleri sırasında kazılan yolların asfalt ve parke taşı tamiratları yapılıyor. Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünce sürdürülen tamirat çalışmalarında asfaltı kazınan bölümlerde öncelikle dolgu ve sıkıştırma işlemlerinden sonra sıcak asfaltları dökülüyor. 171 sokaktan başlayarak kademeli olarak 28 sokak ile 34 sokaklarda doğal gaz borularının döşenmesi için kazılan yolların asfalt tamirat çalışmaları Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince yapılırken parke taşlı yollardaki tamiratları da doğal gaz parke taşı tamirat ekibi tarafından Nazilli Belediyesi denetiminde gerçekleştiriliyor.
Nazilli’de halen devam eden doğal gaz hattı döşeme çalışmaları nedeni ile yapılan tamiratların günlük rutin işler kategorisine göre yapıldığını belirten Fen İşleri Müdürü İbrahim Topçu Doğalgaz hattı döşeme çalışmaları nedeni ile Nazilli’nin bir çok sokak ve caddesinde bozulan yolların tamirat çalışmalarının vatandaşı mağdur etmeden en kısa sürede tamamlanarak hizmete sunulduğunu belirtti. Çalışmaların denetimli olarak devam ettiğini ifade eden Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık Nazilli’nin alt yapı kalitesinin, yol kalitesinin, asfalt kalitesinin ve ulaşım kalitesinin artarak devam edeceğini söyledi.