Nazilli’de Öğretmenler Korosu Dinleyenleri Coşturdu

Nazilli’de Öğretmenler Korosu Dinleyenleri Coşturdu

Nazilli Halk Eğitimi Merkezi Öğretmenler Korosu’nun 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla verdiği konser büyük ilgi gördü.
Nazilli Halk Eğitim Merkezi ve A.S.O Müdürlüğü Öğretmenler Korosu Öğretmenler gününde verdiği Öğretmenler Günü Yeşilçam Türküleri ve Şarkıları konseri ile coşturdu. Halk Eğitimi Merkezi ve A.S.O Müdürlüğü bünyesinde kurulu 3 korodan biri olan ve 2000 yılından beri Nazilli halkına konserler veren Nazilli Öğretmenler Korosu 24 Kasım Öğretmenler gününde meslektaşlarına verdiği konser ile coşturdu.
Nazilli Belediyesi Mehmet Yüzügüler Kültür Merkezi Tiyatro salonunda gerçekleşen konsere Nazilli Kaymakamı Mehmet Okur, Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Belediye Başkan Vekili Deniz Depboylu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Özcan Bilgi, Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Muhlis Sönmez, MHP Nazilli İlçe Başkanı K. Engin Özcan, daire ve kurum amirleri, okul müdürleri ile öğretmenler izledi. İki bölümden oluşan Konserin ilk bölümünde Türk Halk Müziğinden 10 seçme eser, ikinci bölümünde ise Türk Sanat Müziğinden 10 seçme eseri seslendiren öğretmenler korosuna son olarak seslendirdikleri potpurinin ardından Kaymakam Mehmet Okur, Belediye Başkanı Haluk Alıcık ile Milli Eğitim Müdürü Özcan Bilgi tarafından koro üyeleri ve saz sanatçılarına çiçekleri takdim edildi.
Nazilli Halk Eğitim Merkezi ve A.S.O Müdürlüğü Öğretmenler Korosuna teşekkür eden Kaymakam Mehmet Okur, “Böyle güzel bir günde kulaklarımızın pasını sildiniz. Gönüllerinize ağızlarınıza sağlık. Burada böyle muhteşem bir kalabalık ile güzel bir gece yaşadık. Görüyorum ki artık bu salon böyle güzel organizasyonlar için yeterli gelmiyor. Belediye Başkanımız Haluk Alıcık ile Nazillimize yeni bir kültür salonu yapılmasının müjdesini vermek istiyorum. İnşallah bundan sonra daha geniş salonlarda daha geniş kitlelere konserler vererek gönül telimizi titreye devam edersiniz” dedi.