Necati Şahin’e Nilüfer’de büyük ilgi

Necati Şahin’e Nilüfer’de büyük ilgi

Nilüfer’i gerçek hizmet ile tanıştırma hedefiyle yola çıkan Nilüfer Belediye Başkan Adayı Necati Şahin, yoğun bir propaganda çalışması yürütüyor. Şahin, ilçede toplumun her kesimiyle görüşmeler gerçekleştirerek projelerini anlatıyor.

Partisinin ilçe teşkilatı, Büyükşehir Belediye Başkanı ve Milletvekilleri ile 64 mahalleyi sokak sokak, cadde cadde gezdiğini ve toplumun her kesimi ile temas ile beklenti ve sorunlarını dinleyerek Nilüfer ilçesi için hazırladıkları projeleri anlattıklarını ifade eden Şahin, “Nilüfer ilçesi 440 bin nüfusu ile bugün Bursa’nın yüzde 15’ini temsil eden ve şehrin üçüncü büyük ilçesi konumunda. Sosyoekonomik ve kültürel açıdan zengin biri profile sahip ilçe aynı zamanda Bursa’da kadın nüfusunun erkek nüfusuna oranla en fazla olduğu ilçemiz. Tüm bu bilgiler ışığında hazırladığımız projeler ile ilçeye yepyeni ve çıtanın yükseleceği bir belediyecilik hizmeti sunmak için geliyoruz. İlçe teşkilatımız ile birlikte yapmış olduğumuz tespitler arasında belki de en önemlisi bugüne kadar ilçede sunulmuş hizmetlerin mahalleler arasında farklı olduğu gerçeğidir. Kimi mahallelere hizmet giderken kimi mahallelerin adeta üvey evlat muamelesi gördüğünü yerinde tespit etme ve görüntüleme fırsatımız oldu. Buradan söz veriyorum ki biz mahalleler arası hizmet farkına son vereceğiz. Herkese eşit ve hak ettiği hizmeti sunacağız. İnşaat Mühendisleri Odası başkanlığım ve mesleğim olan inşaat mühendisliği sebebiyle sahip olduğum kent vizyonumu Nilüfer ilçemizin hizmetine sunmak için 31 Mart’ı iple çekiyorum” dedi.

Necati Şahin’in, bu kapsamda önceki gün ilk durağı İhsaniye Mahallesi oldu. İhsaniye Mahallesi’nde esnafı ziyaret eden Necati Şahin, hayırlı ve bol kazanç diledi. İhsaniye Mahallesi esnafının büyük ilgi gösterdiği Şahin, İhsaniye Mahalle Muhtarı Selami Cengiz’i de ziyaret etti. Şahin, seçim çalışmaları kapsamında ayrıca, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ile birlikte kündekari ustası Cemal Tokgöz, otomotiv yan sanayi ve savunma sanayinde faaliyet gösteren Bursa’nın önemli markalarından YEPSAN Şirketler Grubu, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Beşevler Mahalle Muhtarı Erol Yılmazer’i de ziyaret etti. Nilüfer Ziraat Odası’nın 10. Olağan Genel Kurul toplantısında proje ve çalışmalarını anlatan Şahin, Bursa Emlak Müşavirleri Esnaf Odası’nın kahvaltısına da katıldı.