Nesim Turan Masa Tenisinde Dünya Şampiyonu Oldu

Nesim Turan Masa Tenisinde Dünya Şampiyonu Oldu

Çin’in başkenti Pekin’de düzenlenmekte olan Bedensel Engelliler Masa Tenisi Dünya Şampiyonası’nda milli sporcu Nesim Turan altın madalya kazandı.
5-15 Eylül tarihlerinde Çin’in başkenti Pekin’de düzenlenen Bedensel Engelliler Masa Tenisi Dünya Şampiyonası’nda, milli sporcular ferdi müsabakalarda 1 altın, 1 bronz madalya kazandı.
Şampiyonada ferdi müsabakalarda mücadele eden Nesim Turan Dünya Şampiyonu olurken, Hatice Duman da bronz madalya kazandı. Şampiyonada bugün takım müsabakaları başlıyor.
BAKAN KILIÇ TEBRİK ETTİ
Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Bedensel Engelliler Masa Tenisi Dünya Şampiyonası’nda altın madalya kazanan milli sporcu Nesim Turan için tebrik mesajı yayımladı.
Bakan Çağatay Kılıç’ın tebrik mesajı şöyle:
"Milli sporcumuz Nesim Turan’ın bugün sergilediği başarılı performansla Dünya Şampiyonu olması bizleri sevindirdi. Öncelikle, Nesim’i ve bu başarıda emeği geçen herkesi tüm kalbimle tebrik ediyorum. Ayrıca şampiyonada bronz madalya kazanan Hatice Duman’ı da kutluyorum. Bayrağımızı, uluslararası arenada başarılarıyla dalgalandıran milli sporcularımız bizlere haklı gurur yaşatıyorlar. Spordaki başarılarımızın giderek artacağına inancım tam."