Nesrin Cavadzade'den yürek hoplatan pozlar!

Nesrin Cavadzade'den yürek hoplatan pozlar!

2019 yılının kendisi için çok uğurlu geçtiğini söyleyen başaralı oyuncu Nesrin Cavadzade, ALEM Dergisi için kamera karşısına geçti.

Instagram pozlarıyla hayranlarının başını döndüren Cavadzade, esans üretim merkezindeki çekimlerde adeta şekilden şekle girdi.

'Aşk Tesadüfler Sever 2' filmiyle beyaz perdede izleyici ile buluşmak için gün sayan Nesrin Cavadzade, yoğun temposuna rağmen film tadında bir çekim gerçekleştirdi.

Güzel oyuncu, fabrikadaki üretim makinelerinin etrafında adeta şekilden şekle girdi.

İşte Nesrin Cavadzade'nin çekiminden kareler...

'Arayıp anneme şikayet ediyorum'

Sosyal medyayı çok sevdiğini söyleyen Cavadzade kötü yorumlar geldiğinde "Valla üzülüyorum her insan gibi. Yorumları okumuyorum yalanına giremeyeceğim. Okuyorum ve bazen üzülüyorum. Arayıp anneme şikayet ediyorum. Böyle böyle yazdılar filan diye. Annem bana çok şaşırıyor. "Kızım 15 yıldır bu işi yapıyorsun hala mı ya?" diyor. Ben de "Evet, hala..." diyorum.

'13 yıllık en yakın dostlarım onlar'

Güzel oyuncu Nesrin Cavadzade'ye 1 günün nasıl geçiyor diye sorulduğunda "Sette. Şaka bir yana çalışmadığım ve kendime zaman ayırabileceğim günler azınlıkta olsa da kendime çok iyi bakmaya çalışıyorum. Erken uyanıyorum, kedilerime vakit ayırıyorum (13 yıllık en yakın dostlarım onlar), evde kahvaltı yapıyorum, spora gidiyorum, sevdiğim bir kafede oturuyorum, sevdiğim arkadaşlarımı görüyorum, haftada en azından bir günü bakım günü ilan edip masaja ya da cilt bakımına gidiyorum, her zaman güzel besleniyorum. Üç aşağı beş yukarı hayatım böyle geçiyor." dedi.

'Şeker yerine yağ yiyorum'

Cavadzade, formda kalmasının sırrını "Şeker yerine yağ yiyorum. Unlu hiçbir şey tüketmiyorum. Bakliyat da çok az. Sebze, meyve, kuruyemişler, bolca balık ve bazen başka protein kaynakları ile besleniyorum." sözleriyle açıkladı. Hem çok naif hem de bir o kadar sert bir duruşa sahip olan güzel oyuncu bunu Aslan kadını olmasına bağlıyor..." O sertlik oradan geliyor herhalde. Ama aynı zamanda çok da romantik ve duygusalım. Yani yeterince sabreden birisi o sert görüntümün ardında pamuk gibi bir kalbim olduğunu görür.