Neymar müjdeyi verdi!

Neymar müjdeyi verdi!

Brezilya adına Dünya Kupası'nın en çok ön plana çıkan oyuncusu Neymar, Kolombiya ile oynanacakları çeyrek final karşılaşması öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Sakatlığını atlattığını belirten Neymar üzerinde baskı olduğu düşüncesine katılmadığını ve takım olarak kötü bir performans sergilediklerini düşünmediğini ifade etti.

Neymar, "Oyunumuzu oynarken keyif alıyoruz. Kazanma yolundaki kararlılığımız çok güçlü seviyede. Futbol artık çok dengeli ve zor bir oyun. Bu nedenle sahada kararlı olan takım maçı kazanıyor. Ne kadar gol attığımızın, iyi veya kötü oynamamızın bir önemi yok. Biz de bu yüzden çeyrek final maçına çıkacağız. Turnuvadan tek beklentim şampiyonluk" şeklinde konuştu.

Neymar ayrıca Dünya Kupası'nda yıldızlaşan Kolombiyalı James Rodriguez’e de övgüler yağdırdı.

Neymar, ''Kolombiya harika bir takım. Tüm maçlarını kazandılar. Bu da ne kadar güçlü olduklarını gösteriyor. James Rodriguez ise muhteşem bir oyuncu. Ne kadar iyi olduğunu her fırsatta gösteriyor. Ancak umarım bu performansı bize karşı son bulur ve biz kazanarak yarı finale çıkarız" ifadelerini kullandı.