Nikah İçin Fransa’dan Dilovası’na Geldiler

Nikah İçin Fransa’dan Dilovası’na Geldiler

Kocaeli’nin Dilovası ilçesinde doğan ve yaşamını Fransa’da sürdüren Tuğba Balcı ile Muhammet Karataş çifti Dilovası’nda evlendi.
Aslen Ağrılı olan ve Fransa’da yaşayan Muhammet Karataş ile Tuğba Balcı çifti Dilovası’nda evlendi. Dilovası Belediyesi hizmet binasında Belediye Başkanı Ali Toltar, Tuğba Balcı ile Muhammet Karataş çiftinin nikâhlarını kıydı. Gerçekleştirilen nikâh törenine, Belediye Başkanı Ali Toltar’ın yanı sıra AK Parti İl Yöneticisi İsmail Demir, Meclis üyesi Cemil Daşdemir, çiftin aileleri ve yakınları katıldı.
Genç çiftin bu mutlu gününde heyecan ve mutluluğunu paylaştığını belirten Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, ”Evliliklerde bir ömür boyu süren mutluluk ve birlikteliklerin temelinde; çiftlerin birlerine duyduğu saygı ve sevgi var. Sevgiyle, saygıyla, iyi ve kötü günde birlikte olmanız dileğiyle, bir ömür boyu mutluluklar diliyorum” dedi.
Başkan Toltar, daha sonra evlilik cüzdanını geline vermesi için AK Parti İl Yöneticisi İsmail Demir’e takdim etti. Başkan Toltar, nikâh sonrası Tuğba Balcı ile Muhammet Karataş çiftinin nikâh yüzüklerini AK Parti İl Yöneticisi İsmail Demir ile birlikte taktı.