Nikahsız eşinin öldürdüğü söylenen anne ve kızı zehirlenmiş

Nikahsız eşinin öldürdüğü  söylenen anne ve kızı zehirlenmiş

Hassa İlçesi'ndeki Aktepe Mahallesi'nde İsmail Batan, 4 çocuğunun annesi Zeynep Batan'dan resmi olarak boşanmadan 2.5 yıl önce Suriyeli Havin Abir Muhammed ile imam nikahıyla evlendi. Aile, aynı evde birlikte yaşamaya başladı. İddiaya göre, resmi nikahlı ve nikahsız eşler arasında geçimsizlik yaşandı. 
Dün akşam saatlerinde ise İsmail Batan ile Suriyeli Havin Abir Muhammed yine tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine Batan'ın, evdeki tüfekle eşi Havin ile 2 yaşındaki kızları Rojda'ya ateş ederek öldürdükten sonra, aynı silahla başına ateş ederek intihar ettiği ileri sürüldü. 
Cenazeler, Hassa Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırılırken olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Jandarma karakoluna götürülen ve hiç silah sesi duymadığını söyleyen Zeynep Batan, ifadesinin ardından serbest bırakıldı.
YARA İZİ YOK
Hassa Devlet Hastanesi'nde bugün yapılan ön otopside ise, anne ve kızda ateşli silah yarasına rastlanmadı. Yapılan incelemede anne ve küçük kızın ağzından köpük geldiği, ölüm olayının zehirlenmeye bağlı olabileceği saptandı. İsmail Batan'ın ise başından tüfekle vurulduğu belirlendi. Detaylı otopsi için cenazeler Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne götürüldü. 
Cinayet ihtimali üzerinde de duran jandarma ekipleri, olayla ilgili çalışmasını sürdürürken, cenazeler Kırıkhan İlçesi'ne bağlı Camızlı Kışlası Köyü'nde yan yana toprağa verildi.