Haberin Adresi
16° Bursa

Bursa

16°

Bursa

Çarşamba

/

Perşembe

12°/

Cuma

12°/

Cumartesi

10°/

Pazar

/

Pazartesi

18°/

Haberin Adresi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Bursa

Nilüfer’de "Cumhuriyet" coşkusu

Nilüfer Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını coşkuyla kutlamaya hazırlanıyor.

Yayınlanma:

Nilüfer Belediyesi, cumhuriyetin ilanının 93’üncü yıldönümü kutlamaları için hazırlıklara başladı. Nilüfer Belediyesi, bu yıl da Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla halka Atatürk portreli bayraklar dağıtacak. Cumhuriyet Bayramı, bu yıl 10’uncu yıl ruhu ile kutlanacak. ‘Cumhuriyetimiz değerlidir’ sloganı ile düzenlenecek olan yürüyüşte, cumhuriyetin 10. yılında yapılan kutlamalar günümüze taşınacak. 3 bin kişi o dönemin kostümleriyle yürüyüşte yer alacak. 29 Ekim Cumartesi günü gerçekleştirilecek yürüyüş dolayısıyla FSM Bulvarı 1933 yılının mimari sokak süslemeleriyle süslenecek.

Her yıl olduğu gibi bu yılda binlerin katıldığı bir yürüyüş gerçekleştireceklerini belirten Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, “Bu yıl FSM Bulvarı hastane alanında özel bir sahne oluşturulacak. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün görüntüsü hologram teknolojisi kullanarak yansıtılacak. Atatürk’ün 10. yıl konuşmasının ardından alanda toplananlarla birlikte 10. Yıl Marşı hep birlikte söylenecek. Ayrıca cumhuriyet sevdalıları özel sergiyi de gezme fırsatı bulacak” dedi.

İLGİLİ HABER Prof. Dr. Şükrü Ersoy Bursa’daki Fay Hattı Hakkında Değerlendirmelerde Bulundu
Nilüfer Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını coşkuyla kutlamaya hazırlanıyor.

Cumhuriyetin 93. yılına özel bir gazete de basacaklarını belirten Bozbey, 29 Ekim Cumartesi günü Türkiye’nin dört bir yanındaki okurlara bu gazetenin ulaştırılacağını söyledi. 

 

author avatar
Haberin Adresi İnternet Editörü
Haberinadresi.com internet editörü. Gündem, ekonomi, spor ve birçok konuda haberin hazırlanması ve haber okuyucularına sunulmasını sağlamaktadır.

İlgili Haberler