Nilüfer’de lodos seferberliği

Nilüfer’de lodos seferberliği
 Bursa’da lodos can kayıplarına ve çok sayıda yaralanmalara yol açarken, çevre kirliliğine de sebep oldu. Ağaç dalları, çalılar, çitler, park ve bahçeler, kağıtlar ve plastik atıklarla doldu. Çevreye rastgele atılan atıklar kirliliğe yol açtı. Nilüfer Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, lodosun sona ermesinin hemen ardından temizlik çalışmalarına başladı. 195 mevkici ile sabahın erken saatlerinden itibaren yollarda ve parklarda, ağaç dallarına, çalılıklara takılan atıklar temizlendi.

Nilüfer Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Necat Vatansever
, bundan sonra yaşanacak lodoslarda can kayıplarının yaşanmamasını, çevrenin zarar görmemesini temenni ettiklerini belirtirken, moloz ve atıkları ücretsiz topladıklarını söyledi. Vatansever, “Temizlik İşleri Müdürlüğü olarak üzerimizi düşen vazifeyi yerine getirmeyi taahhüt ederiz. Mal kayıplarına ve yıkımlara uğrayan vatandaşlarımız, kullanılmaz hale gelmiş eşyalarını ve yıkıntı atıklarını ücretsiz olarak müdürlüğümüz toplama sistemine verebilirler. Atıkları bir noktaya çıkaran vatandaşlar 444 16 03 numaralı telefonu arayarak mağduriyetini belirttikleri takdirde birimlerimiz en kısa sürede verdikleri adrese giderek atıkları ücretsiz olarak alacaktır” dedi.

Nilüfer’de yollar ve parklar temizlenirken, Nilüfer Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü yetkilileri, halkı çevreye sahip çıkmaya çağırdı.