Nilüfer’de Toplu Sünnet Şöleni

Nilüfer’de Toplu Sünnet Şöleni

Nilüfer Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen sünnet şöleni bu yıl da coşku dolu anlara sahne oldu.
Nilüferli çocukları hijyenik şartlarda sünnet ettiren Nilüfer Belediyesi, Cha Cha Restoran’da toplu sünnet şöleni düzenledi. Nilüfer Roman Orkestrası’nın şarkılarıyla coşan yüz elli çocuk ve aileleri, kesilen pastanın ardından gönüllerince eğlendi. Sünnet olan çocukların coşkusuna Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Başkan Yardımcıları Turgay Erdem, Adil Kayaoğlu, Yalçın Işıkyıldız, Meclis Üyeleri ve muhtarlar da ortak oldu.
Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, her yıl aynı coşkuyu yaşamanın mutluluğunu dile getirdi. Bozbey, “Aileleri kutluyorum. Bugün düğünlerini yaptığımız yüz elli çocuğumuz hastanelerde hijyenik ortamda sünnetlerini oldular. Onları güzel bir gelecek bekliyor. İnanıyorum ki ailece sağlıklı ve mutlu yarınlara erişecekler. Onları geleceğe en iyi şekilde hazırlamamız gerekiyor” dedi.
Çocuklarla fotoğraf çektiren Başkan Bozbey, şölene destek veren kurumlara teşekkür plaketi verdi. Sünnet olan çocuklara da çeşitli armağanlar verildi.