Ninova Park’ta Muhteşem Şov

Ninova Park’ta Muhteşem Şov

Ninova Park alışveriş merkezinde gösteri yapan illüzyonist Diva Magic Yeşim Obüs, izleyicilerine unutamayacakları anlar yaşattı.
Ninova Park alışveriş merkezinde 25 Ocak tarihinde başlayan sömestr etkinlikleri devam ediyor. Hafta içinde eğitime yönelik çeşitli atölyelerin düzenlendiği etkinlikler çerçevesinde bugün alışveriş merkezi yönetimi çocuk ziyaretçilerine muhteşem bir sürpriz yaptı. Türkiye’nin ilk ve tek kadın illüzyonisti olan Diva Magic Yeşim Obüs’ü ağırlandığı alışveriş merkezinde çocuklara müthiş bir görsel şov sunuldu.
Ninova Park Satış ve Pazarlama Müdürü Elif Yıldız, sömestr etkinlikleri için oldukça güzel bir program hazırladıklarını belirterek, 15 gün boyunca eğitici ve öğretici etkinliklerin yanı sıra çocuk ziyaretçilerin eğleneceği ve akıllarında kalacağı programlar planladıklarını dile getirdi. Ziyaretçileri için Türkiye’nin ilk ve kadın illüzyonisti Diva Magic Yeşim Obüs’ü Diyarbakır’a davet ettiklerini ve minik ziyaretçilere unutulmayacak bir gösteri hazırladıklarını anlatan Yıldız, “Herkesin izlemesi ve kaçırmaması için de 3 gün boyunca günde üç gösteri yapılacak. İlk gösteriyi bugün yaptık. Büyük, küçük tüm ziyaretçiler gösteriye büyük ilgi gösterdi” dedi.