Nurel Medikal, Amerika’da İddiali

Nurel Medikal, Amerika’da İddiali

Kamu kurum ve kuruluşlarının yanı sıra özel hastane ve doktorların ihtiyacı doğrultusunda tek kullanımlık steril cerrahi tekstil ürünleri imal eden Nurel Medikal, ABD’de düzenlenen ve medikal sektörünün kalbinin attığı FIME 2014 Fuarı’nda Türkiye’yi temsil etti.
Medikal sektörüne yönelik tekstil ürünleri üretiminde Türkiye’nin en büyük markası haline dönüşen Bursa firması Nurel Medikal, gözünü sektörde dünyanın en önemli oyuncularından biri olmaya dikti. Nurel Medikal, 24. ABD Uluslararası Tıbbi Cihazlar Fuarı’nda (FIME 2014) Türkiye’yi temsil etti. Amerika Birleşik Devletleri’nin Miami şehrinde düzenlenen ve 2 gün süren fuarda çeşitli ilaçlar, sağlık hizmetleri ve tıbbi ekipman ürünlerisergilenirken, dünyanın farklı bölgelerinde medikal sektöründe faaliyet gösteren sektör temsilcileri de bir araya gelme imkanı buldu.
Dünyanın pek çok bölgesinden ziyaretçilerin akınına uğrayan ve yeni teknolojilerle birlikte medikal sektöründeki trendlerin sergilendiği organizasyonda, Nurel Medikal çok önemli iş bağlantılarına imza attı. Nurel Medikal Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Kar’ın da tanıtım yaptığı Nurel Medikal standı kullanıcıların ilgisini çekti.
Adnan Kar, “FIME Fuarı medikal sektörü adına oldukça önemli bir fuar olarak dünyada kabul görüyor. Kuzey Amerika’da başarılı olabilmek için bu fuara iştirak etmemiz mühimdi. Kısa vadede iyi sonuçlar alacağımıza inanıyorum. Kuzey Amerika pazarında iddialı hareket edeceğiz” dedi.