Haberin Adresi
16° Bursa

Bursa

16°

Bursa

Çarşamba

/

Perşembe

12°/

Cuma

12°/

Cumartesi

10°/

Pazar

/

Pazartesi

18°/

Haberin Adresi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Bursa

O cadde yeniden trafiğe kapatıldı!

Bursa'nın Mudanya İlçesi'nde 12 Eylül Caddesi Ulaşım ve Koordinasyon Merkezi (UKOME) kararı ile yeniden trafiğe kapatıldı.

Yayınlanma:

Mudanya Belediyesi’nin 19.08.2014 tarih ve 207 sayılı yazılı kararını değerlendiren UKOME, 12 Eylül Caddesi‘ni tamamen araç trafiğine kapattı. İtfaiye, ambulans, kamu araçları ve lojistik hizmet veren araçlar dışında 12 Eylül Caddesi’ni araç trafiğine kapatma kararı alınırken, Mütareke Evi Müzesi’nin çevresinin rahatlatılması yönünde gelen talepler de değerlendirildi.

Mütareke Müzesi’nin önündeki araç keşmekeşinin önüne geçmiş olduklarının altını çizen Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “Barışın imzalandığı binanın görkemini ortaya çıkarmayı hedefliyoruz. Bu sayede caddede faaliyet gösteren esnaf da belirlenen alanlara masa ve sandalyelerini koyabilecekler” dedi.

İLGİLİ HABER Prof. Dr. Şükrü Ersoy Bursa’daki Fay Hattı Hakkında Değerlendirmelerde Bulundu
Bursa'nın Mudanya İlçesi'nde 12 Eylül Caddesi Ulaşım ve Koordinasyon Merkezi (UKOME) kararı ile yeniden trafiğe kapatıldı.

Mudanya’da geçmiş dönemlerde yapılan çarpık yapılaşma ve yanlış imar uygulamaları ile halkın yaşama alanlarının kısıtlandığını ifade eden Türkyılmaz, “Biz yaptığımız çalışmalar ile kamuaya ait yerleri halkımıza iade etmeye çalışıyoruz. İzinsiz, ruhsatsız ve habersiz gasp edilen yerleri halkımıza kazandırmak istiyoruz” diye konuştu.

author avatar
Haberin Adresi İnternet Editörü
Haberinadresi.com internet editörü. Gündem, ekonomi, spor ve birçok konuda haberin hazırlanması ve haber okuyucularına sunulmasını sağlamaktadır.

İlgili Haberler