Haberin Adresi
16° Bursa

Bursa

16°

Bursa

Salı

16°/

Çarşamba

11°/

Perşembe

12°/

Cuma

11°/

Cumartesi

10°/

Pazar

11°/

Haberin Adresi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Dünya

O yöntemle tacizcisinin kimliğini ortaya çıkardı!

29 yaşındaki kadın kendisine tecavüz etmeye çalışan adamın DNA'sını almak için dilinden parça aldı.

Yayınlanma:

Adele Barber isimli kadın konu ile ilgili ITV’nin This Morning isimli programına yaptığı açıklamada “Saat akşam üstü beşti. Ben bir doktor randevusundan eve dönüyordum ve hava yeni kararmaya başlıyordu. Ara sokaktan çıkan bir adam hafifçe bana sürtündü.. Adamı fark ettim, ancak benimle flört etmeye çalıştığını varsaydım. Daha sonra arkamdan koşan ayak seslerini duydum. O zaman da herhalde numaramı isteyecek diye düşündüm. Ama o beni yakaladı duvara doğru fırlattı ve saldırı başladı” dedi.

Barber “Beni öpmeye ve dilini ağzıma sokmaya çalıştı. İşte o zaman ondan DNA örneği alabileceğimi düşündüm. Dilini koparabileceğimi sanmıyordum ama en azından dişlerimde DNA örneği kalır diye varsaydım. Onu ısırdıktan sonra çıkan arbadede kaçmayı başardım. Eve ulaştığımda kocamla bile konuşmadan telefona sarıldım ve polisi aradım. Onlara başıma gelenleri ve elimde DNA örneği olduğunu söyledim. Parçayı steril bir kaba koymamı istediler” dedi.

Bu olaydan on yıl kadar önce bir kez daha tacize uğradığını ama o zaman “Çok genç, bilinçsiz ve korkak” olduğu için hemen polise gitmediğini ve bir süre sonra şikayette bulunduğunda suçluları yakalamak için yeterli kanıt bulunamadığını söyleyen Barber “Bu sefer saldırganı yakalatmaya kararlıydım” dedi.

İLGİLİ HABER İsrail Gazze’nin Kuzeyine Yapılan Yardımları Koordine Eden Kişiyi Öldürdü
29 yaşındaki kadın kendisine tecavüz etmeye çalışan adamın DNA'sını almak için dilinden parça aldı.

Barber’ın gösterdiği cesareti tebrik eden polis yetkilileri olaydan kısa süre sonra Ferdinand Manila isimli bir adamı tutukladıklarını ve Manila’nın hem Barber’a hem de bir çok başka kadına tacizde bulunduğunu tespit ettiklerini söyledi.

Yapılan incelemelerde akli dengesinin yerinde olmadığına ve mahkemeye çıkamayacağına karar verilen Ferdinand Manila süresiz olarak bir psikyatri kliniğine kapatıldı.

author avatar
Haberin Adresi İnternet Editörü
Haberinadresi.com internet editörü. Gündem, ekonomi, spor ve birçok konuda haberin hazırlanması ve haber okuyucularına sunulmasını sağlamaktadır.

İlgili Haberler