Obama CIA'ya IŞİD Militanlarını Eğitin Emrini Vermiş

Obama CIA'ya IŞİD Militanlarını Eğitin Emrini Vermiş
Amerika'nın eline geçen belgeler, IŞİD ortaya çıkmadan, Obama'nın IŞİD askerlerini eğitin emrini verdiğini ortaya çıkardı.

2012 YILINDA PLANI YAPILMIŞ

Ortaya çıkan belgelere göre, 2012 yılından önce Suriye'de birtakım ajanlar görüldü. Ajanların Suriye'nin doğusunda yaşadıkları söylenirken iddiaya göre, Suriye yönetiminden ayrılmak için Amerika tarafından desteklendiler.

Amerikan istihbarat dökümanlarına göre, Amerika hem Suriye'de IŞİD in büyümesi için ittifak yaptı hem de Obama'nın emriyle CIA, IŞİD üyelerine eğitim verdi.

ESAD'I DEVİRMEK İÇİN PLANLANMIŞ

Belgelerden biri Barack Obama ve meslektaşlarının Doğu Suriye'de 'Selefilik' mezhebi altında Esad rejimine karşı bir grup kurmayı düşündüğünü, açığa çıkarıyor. Bu grubu Esad rejimine karşı olanların destekleyeceğini düşünüyorlar. Olay dökümanın içeriği CENCOM, CIA, FBI, DHS gibi birçok ünlü ajansda yayınlandı.

HAZIR OLDUKLARINDA HALİFELİĞİ İLAN EDECEKLER

DIA ajansı, IŞİD'in Obamanın yönetimi altında, Suriye'de ve Irak'daki terörist gruplarla birleşerek halifeliği ilan edeceğini belgeledi. Olay belgelere göre Amerika, Avrupa Birliği ve diğer milletler, IŞİD'in içinde bulunan bu radikal grubu Suriye'de kabul etmiş görülüyor.

İşte o belgelerden alıntılar...