Oda TV davasında flaş karar!

Oda TV davasında flaş karar!

Gazeteciler Ahmet Şık, Nedim Şener  ve Soner Yalçın ile eski emniyet müdürü Hanefi Avcı'nın da aralarında bulunduğu  13 sanığın yargılandığı davanın duruşması, mahkeme heyetinde yer alan iki üye  hakimin yeni atanması ve kapsamlı olduğu belirtilen dosyanın incelenecek olması  gerekçeleriyle 12 Nisan'a ertelendi. Davaya ilişkin karar çıkacağı beklendiği  için yaklaşık 8 saat süren duruşmada kapsamlı savunma yapan sanık ve sanık  avukatları, tüm sanıklarla ilgili beraat kararı verilmesini talep etti.

Gazeteciler Ahmet Şık, Nedim Şener ve Soner Yalçın ile  eski emniyet müdürü Hanefi Avcı'nın da aralarında bulunduğu 13 sanığın  yargılandığı davanın duruşması, mahkeme heyetinde yer alan iki üye hakimin yeni  atanması ve kapsamlı olduğu belirtilen dosyanın incelenecek olması gerekçeleriyle  12 Nisan'a ertelendi. 

İstanbul 18. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya katılan, başka suçtan  tutuklu sanık Ahmet Şık ile tutuksuz sanıklar Yalçın Küçük, Barış Pehlivan, Nedim  Şener, Barış Terkoğlu, Doğan Yurdakul, İklim Kaleli, Hanefi Avcı, Muhammet Sait  Çakır ve Coşkun Musluk, sırayla söz alarak kapsamlı savunma yaptı.