Ödemiş’te Fener Alaylı Cumhuriyet Kutlaması

Ödemiş’te Fener Alaylı Cumhuriyet Kutlaması

Cumhuriyetin 91. yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde Ödemiş Belediyesi fener alayı düzenledi. 29 Ekim akşamı saat 18.00’de planlanan fener alayı yağmur nedeniyle 19.00’da başladı. Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, belediye meclis üyeleri, Ak Parti İlçe Başkanı Ali Hadim ve Ödemişlilerin katıldığı fener alayı yaklaşık 250 kişiyle gerçekleşti.
Ödemiş Salı Pazarından başlayan fener alayı Hükümet Meydanı Mustafa Kemal Atatürk büstü önünde son buldu. Saraçoğlu Caddesi boyunca katılımcılar ‘Mustafa Kemal’in askerleriyiz’, ‘Ne Mutlu Türküm Diyene’, “Vatan Sana Canım Feda’ gibi sloganlar attılar. Meydana gelindiğinde Türkiye Cumhuriyeti Devletinin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitler adına saygı duruşunda bulunuldu devamında İstiklal Marşı okundu.
Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem katılım gösteren gençlere cumhuriyet sizin omuzlarınız da yükselecektir" dedi. Badem, “Cumhuriyetimizin 91. yıl dönümünü coşkuyla kutluyoruz. Bugün buraya katılım gösteren herkese çok teşekkür ediyorum. Önümüzdeki yıllarda daha da güzel Cumhuriyet kutlamaları yapacağız. Cumhuriyet bizlere emanet edilmiş en güzel değerdir. Cumhuriyet siz gençlerin omzunda yükselecektir. Hepinize teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
Başkan Mahmut Badem’in konuşmasının ardından program sona ererken belediye ekipleri katılımcılara meşrubat ikram etti.