Odunpazarı Belediyesi Çalişanlari Bayramlaştı

Odunpazarı Belediyesi Çalişanlari Bayramlaştı

Eskişehir Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Odunpazarı’nı mutlu insanların yaşadığı bir ilçe haline getireceklerini söyledi.
Odunpazarı Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleşen bayramlaşma törenine, belediye çalışanlarının tamamı katıldı. Bayramlaşma töreni öncesinde konuşan Kurt, çalışmak için önlerinde uzun bir dönem olduğunu söyledi. Odunpazarı bölgesini çalışanlarla birlik ve beraberlik içinde çalışarak geliştireceklerini ifade eden Kurt, “Fen, park ve temizlik hizmetlerinde görev yapan personelimiz Odunpazarı Belediyesi’nin dışa dönük yüzüdür. Bu nedenle çok büyük önem taşıyorlar. Bu anlamda tüm çalışma arkadaşlarıma güvenim tamdır. Bizim için önemli olan Odunpazarı Belediyesi’nde çalışmaktır. Biz bir bütünüz. Hepiniz bizim personelimizsiniz. Çok kötü bir çalışma düzeni var. Bu düzen içerisinde sınıflaşmalar var. Bizim bunu kabul etmemiz mümkün değil. Şu an olmasa da bunu mutlaka değiştireceğiz” dedi.
Odunpazarı Belediyesi’nde çalışanların çalışkan, dürüst ve namuslu insanlardan oluştuğunu belirten Başkan Kurt, “Bu belediyedeki tüm çalışma arkadaşlarım çalışkan ve üretkendir. Bunu geride kalan zaman içerisinde hayata geçirdiğimiz aşevi ve yemekhane projeleri ile gözler önüne serdiniz. Bu çalışmaları sizler yaptınız. Tüm çalışanların eşit iş ve eşit ücret alması gerektiğine inanıyorum. Çalışma arkadaşlarımız arasında hiçbir fark olmamalı. Ama maalesef ülkeyi yönetenler böyle istiyor. Biz böyle bir sınıflaşmayı kabul etmiyoruz. Umarım ilerleyen dönemde bu anlayışı kabul etmeyen hükümetler görev başına gelir. Şu anki durumda taşeronlaşmayı biz ancak kendi çalışmalarımızla çözeceğiz” diye konuştu.