Ofspor Kuşadası’nda Kampa Girdi

Ofspor Kuşadası’nda Kampa Girdi

Türkiye 2. Lig Beyaz grup takımlarından Ofspor, Aydınspor 1923 ile Pazar günü oynayacağı lig maçı öncesi Kuşadası’nda kampa girdi.
2. yarıya Hacettepe beraberliği ile başlayan ancak ardından Fethiyespor’a ve erteleme maçında Malatyaspor’a kendi sahasında aynı skorlarla 1-0 mağlup olan Ofspor’da tüm hedef son iki maçtır yaşanan kötü gidişe Aydınspor 1923 karşılaşması ile son vermek. Aydınspor 1923 karşılaşmasına büyük önem veren Ofspor, işi sıkı tutarak bu önemli karşılaşma öncesi 4 gün önceden Aydın’a giderek, Kuşadası’nda kampa girdi. Trabzon’dan uçakla İzmir’e giden Ofspor kafilesi, daha sonra otobüsle Kuşadası’na geçerek, Charisma De Luxe Hotel’e yerleşti. Yunus Hacıahmetoğlu’nun kafile başkanlığını yaptığı Ofspor, maç gününe kadar çalışmalarını Kuşadası’nda sürdürecek.
Ofspor Teknik Direktörü Tolgay Kerimoğlu, Fethiye ve Malatya karşısında şansız sonuçlar aldıklarını ve bu sonuçlarla puan sıralamasında geriye düştüklerini belirterek, yaşadıkları kayıpları Aydınspor 1923 karşısında telafi etmeyi hedeflediklerini söyledi.