Öğrencilere Örnek Karne Hediyesi

Öğrencilere Örnek Karne Hediyesi

Cuma günü karnelerini alarak yarıyıl tatiline girecek olan öğrenciler, İzmir Bayraklı’da ücretsiz sinema günleriyle tatillerinin keyfini çıkaracak.
Bayraklı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından ikincisi düzenlenecek olan ‘Haydi Çocuklar Sinemaya’ etkinliği kentin 3 ayrı noktasında toplam altı gün sürecek. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, öğrencilere sömestr hediyesi verdiklerini belirterek, “Çocuklarımızın tatilde eğlenceli dakikalar geçirmelerini istedik. Hem boş vakitlerini değerlendirecekler hem de kimi çocuğumuz ilk kez sinemaya gitmiş olacak. Ücretsiz bu etkinliğimize tüm çocuklarımızı bekliyoruz” dedi.
Altı gün sürecek program şu şekilde: “Sevimli Balık Pupi ile Ejderhanı Nasıl Eğitirsin 2” adlı çocuk animasyon sinema filmleri 25-26 Ocak’ta İhsan Alyanak Kültür Merkezi’nde, 27-28 Ocak’ta Postacılar Kültür Merkezi’nde ve 29-30 Ocak’ta Onur Mahallesi açık hava tiyatrosunda gösterime girecek. Birinci seans Sevimli Balık Pupi saat 11.00’de, ikinci seansta Ejderhanı Nasıl Eğitirsin 2, saat 14.00’de izleyicileriyle buluşacak.