Öğrencilerin Güvenliği İçin Kilitli Parke Çalişmasi

Öğrencilerin Güvenliği İçin Kilitli Parke Çalişmasi

Hacılar Belediye Başkanı Dr. Doğan Ekici, ilçedeki asfalt yapılan yolların ihtiyaç doğrultusunda kilitli parke çalışmalarını yürüttüklerini söyledi.
Başkan Ekici, Beğendik Mahallesi Hacı Sami Boydak Caddesinde Hacılar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen kilitli parke kaldırım çalışmasını daire müdürleri ile birlikte inceleyerek, bilgiler aldı. Yolun öğrenciler açısından tehlike arz ettiğini belirten Beğendik Mahallesi Muhtarı Mahmut Günek, "Bu yol öğrenciler tarafından yoğun olarak kullanılıyor, çocuklarımız okula artık kaldırımdan gidecekler. Çalışmalarından dolayı belediye başkanımıza teşekkür ediyorum" dedi.
Okulların eğitim-öğretime başlamasıyla Hacı Sami Boydak Caddesinin öğrenciler tarafından yoğun kullanıldığını belirten Hacılar Belediye Başkanı Dr. Doğan Ekici’de, "1 kilometrelik güzergahta kilitli parke kaldırım çalışması yaptıklarını söyledi. Başkan Ekici, ’Mahalle sakinleri tarafından kaldırım ihtiyacı olduğu talebinin üzerine gerekli hazırlıkları yaptık. Hacı Sami Boydak İlköğretim okulunda okuyan öğrenciler bu yolu yoğun olarak kullanıyordu. Yaptığımız kaldırım sayesinde öğrenciler okullarına güvenli bir şekilde gidecekler, bu sıkıntı Feyyaz Mercan İlköğretim Okulu ve Şaşoğlu İlköğretim Okulunun bulunduğu güzergahlarda da var. En kısa zamanda oralardaki sıkıntıyı da çözeceğiz’’ diye konuştu.
Başkan Ekici, yeni eğitim öğretim yılının açılmasıyla birlikte tüm öğrenci, öğretmen ve velilere hayırlı bir yıl geçirmeleri temennisinde bulundu.