Okmaydanı’ndaki Korsan Gösteriye Polis Müdahalesi

Okmaydanı’ndaki Korsan Gösteriye Polis Müdahalesi

Okmeydanı’nda Kobani bahanesiyle korsan gösteri düzenleyen gruba polis müdahale etti. Atılan molotofkokteylleri yoldan geçen bazı sivil araçlara zarar verdi.
Kobani olayları bahanesiyle korsan gösteri düzenleyen bir grup, Okmeydanı sokaklarını yine savaş alanına çevirdi. Tüm uyarılarına rağmen dağılmayan gruba polis müdahalesi de gecikmedi. Molotofkokteyli, havai fişek ve taşlarla saldıran göstericilere polis, biber gazı ve tazyikli su ile müdahale etti. Müdahalenin ardından göstericiler ara sokaklara dağıldı. Zaman zaman ara sokaklar üzerinde yeniden toplanan grup ile polis ekipleri arasındaki gerginlikler sürüyor.
YOLDAN GEÇEN SİVİL ARAÇLARDA ZARAR GÖRDÜ
Göstericilerin polise attığı bazı molotofkokteylleri yoldan geçen sivil araçlara da zarar verdi. Göstericilerin attığı Molotoflar TOMA ve Shordlandların da zarar görmesine neden oldu. Polis ve göstericiler arasında süren olaylar devam ederken bölgeye takviye polis ekipleri sevk edildi.
Öte yandan Dolapdere’de toplanan bir başka grup ile polis arasında benzer olaylar yaşandı. Taş ve mototof atan gruba polis biber gazı ve tazyikli suyla müdahale etti.