Okul Servis Şoförlerine ’arabesk Müzik’ Uyarısı

Okul Servis Şoförlerine ’arabesk Müzik’ Uyarısı

Kahramanmaraş Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü koordinesinde, ‘Okul servis araç şoförleri bilgilendirme toplantısı’ düzenlendi. Toplantıya katılan servis şoförleri özellikle seyir halindeyken arabesk müzik konusunda uyarıldı.
2014-2015 eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte Kahramanmaraş Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından Esnaf ve Sanatkarlar Odası Toplantı Salonu’nda servis şoförleriyle bir araya gelinerek, güvenlik önlemeleri ve uyulması gereken kurallar hakkında bilgi verildi.
Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürü Nadir Telli, sinevizyon eşliğinde yaptığı sunumunda; şoförlere seyir halindeyken daha seçici müzik dinlemelerini tavsiye ederek, arabesk müzikten uzak durmalarını istedi.
Sürücüler kıyafetlerinden sürüş kurallarına kadar her konuyu ayrıntılarıyla açıklayan Telli, "İlimizde öğrenim gören öğrencilerimizin güvenli bir şekilde taşınması ve bu öğrencilerimizi taşıyan okul servisi sürücülerinin de son yönetmelikler ve güvenlik kuralları hakkında bilgilendirilmesi için belli aralıklarla düzenlediğimiz bilgilendirme toplantılarından birisini daha gerçekleştirdik. Amacımız öğrencilerimizin ve sürücülerimizin güvenli şekilde seyahat etmeleri, trafik kurallarına uymalarını sağlamaktır" dedi.
Bilgilendirme toplantısı, sürücülerin akıllarına takılan soruların yanıtlanmasıyla sona erdi.