Okullar Arası Voleybol Turnuvası’nda Kıyasıya Mücadele Sürüyor

Okullar Arası Voleybol Turnuvası’nda Kıyasıya Mücadele Sürüyor

Kayseri Voleybol İl Temsilciği tarafından, Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürlüğü bünyesinde düzenlenen, Okullar Arası Voleybol Turnuvası, 12-13 Yaş, Yıldızlar kategorisi çeyrek final müsabakaları tamamlandı.
2014 yılının Kasım ayında başlayan Okullar Arası Voleybol Turnuvası’na, Lise, Ortaokul ve İlkokul kategorisinde 145 takım katıldı. Lise kategorisinde yarışan takımların müsabakaları tamamlanırken, Lise kategorisinde şampiyon olan 2 takımın Türkiye şampiyonasına gönderildiği bildirildi. Turnuva hakkında bilgi veren Kayseri Voleybol İl Temsilcisi Ali Şen,” Turnuvada şu anda yıldız müsabakaları oynanıyor. Yıldız müsabakalarımızda 37 tane takımımız var. 20 ocakta bu müsabakalarımız bitecek, bu müsabakalarda başarılı olanlar Türkiye Şampiyonasında Kayseri’yi temsil edecek. 11 Kasımda başlayan turnuvamıza, 78 tane lise takımı, 37 tane ortaokul takımı, 30 tane de ilkokul takımı turnuvada mücadele ediyor. Lise müsabakalarımız bitti 2 kategori de oynanmıştı.
İzzet Öksüzkaya Ortaokulu ve Bilge Kağan Ortaokulu Voleybol takımları yarı finale adını yazdıran ilk yıldız takımları oldu.