Oleg Cassini bahar çiçeklerini gelinliğinize taşyor

Oleg Cassini bahar çiçeklerini gelinliğinize taşyor
Anatolium Alışveriş Merkezi’nde yer alan mağazada gerçekleşen kahvaltıda blogger ve basın mensupları Oleg Cassini bahar koleksiyonunu keşfetti. Oleg Cassini Türkiye Pazarlama Müdürü Merve Giray, davetlilere bahar ve 2015 koleksiyonu hakkında bilgiler verdi.



BAHAR ÇİÇEKLERİNİ GELİNLİĞİNİZE TAŞIYOR

Giray, “Bahar gelinleri Oleg Cassini’nin romantik gelinlikleri sayesinde baharın neşesini ve canlılığını üzerinde hissedecekler. 2015 koleksiyonumuzda özellikle dantellerin ikinci bir ten olarak kullanıldığı kapama detaylarıyla bezeli gelinlikler bahara çok yakışacak. Göğüs ve kolları zarif bir tuvale yapılmış bembeyaz bir resim gibi süsleyen bu modeller baharın zarafetini teninize taşıyacak. Bu yılın favorileri A kesim modeller olurken, gelinliklerin yaka, kol, beden veya etek kısmını hareketlendiren 3 boyutlu çiçekler, tül ve dantel aplikelerle bezenmiş truvakar kollar ve ışıltılı detaylarla kendinizi bir masalın başrolünde hissedebilirsiniz” dedi.

Blogger ve basın mensupları, Oleg Cassini Bursa Mağaza Müdürü Şeyda Peker ve Mağaza Müdür Yardımcısı Burcu Erel ile gelinlik ve abiye çeşitlerini yakından inceleyerek 2015 gelinlik ve abiye modasında yer alan detaylar hakkında bilgi aldılar.

2015 GELİNLİK MODASI DETAYLARDA GİZLİ

Oleg Cassini tüm dünyada 400’den fazla mağazasında sadece gelinlik ve abiye değil, gelinlerin olmazsa olmazı aksesuarlarını da sınırsız ve birbirinden şık seçenekler eşliğinde gelin adaylarına sunuyor. İncilerle işlenmiş duvaklar, tüylerle ve taşlarla hareketlendirilmiş saç aksesuarları, gece boyunca heyecanını bölmeyecek ama şıklıkta ve rahatlıkta zirvede olacağınız ayakkabı çeşitleri ve birçok ürün ile karşınızda.