Haberin Adresi
16° Bursa

Bursa

16°

Bursa

Çarşamba

/

Perşembe

12°/

Cuma

12°/

Cumartesi

10°/

Pazar

/

Pazartesi

18°/

Haberin Adresi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Gündem

Ölüm halı saha maçında yakaladı!

Gaziantep'te bir beden eğitimi öğretmeni, halı saha maçında kalbine yenik düştü. Kalp krizi geçiren öğretmene arkadaşlarının endişeli bakışları arasında ilk müdahalesi yapıldı.

Yayınlanma:
Ölüm halı saha maçında yakaladı!

Edinilen bilgiye göre, arkadaşları ile birlikte futbol maçı yapan Yasemin Erman Balsu Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Mehmet Şahin(37) bir pozisyon sonrasında fenalaşarak aniden yere yığıldı. Ne olduğunu anlayşamayan arkadaşları tarafından olay yerine 112 sağlık ekipleri çağrıldı. Hal ısahaya giren sağlık ekipleri, yerde cansız yatan Mehmet Şahin’e ilk müdahaleyi yaptı. Arkadaşlarının korkulu ve endişeli bakışları arasında uzun süre Şahin’e kalp masajı yapan ekipler, tüm çabalarına rağmen Şahin’i geri döndüremedi.

112 ambulansı ile Ersin Arslan Devlet Hastanesi’ne götürülen Şahin, burada da yapılan müdahalelere cevap vermedi. Genç öğretmenin cenazesi otopsi yapılmak üzere Gaziantep Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

Şahin’in ilk belirlemelere göre kalp krizinden öldüğü belirtilirken, ölüm nedeninin ise yapılacak otopsinin ardından kesinleşmesi bekleniyor.

author avatar
Haberin Adresi İnternet Editörü
Haberinadresi.com internet editörü. Gündem, ekonomi, spor ve birçok konuda haberin hazırlanması ve haber okuyucularına sunulmasını sağlamaktadır.

İlgili Haberler