Ön otopsi raporunda korkunç detaylar!

Ön otopsi raporunda korkunç detaylar!

 Dizi oyuncusu 30 yaşındaki Orhan Şimşek, Adıyaman’ın Kahta İlçesi’nde Menzil olarak bilinen Durak Köyü’ndeki tarikat merkezine giderken, tartıştığı babası Ali Şimşek’i bıçaklayıp boğazını keserek öldürdü. Psikolojik tedavi gören Orhan Şimşek’in kanlı elbiseleriyle gece yarısı jandarmaya teslim olduğu, babasının cesedinin ise 10 saat sonra bulunduğu ortaya çıktı.
Çeşitli kanallarda yayınlanan ’Genco’, ’Karamel’, ’Nefes’, ’Sultan’ ve ’Küçük Gelin’ dizilerinde rol alan oyuncu Orhan Şimşek, geçen ocak ayında başrol oynadığı dizi setine gitmeyince kaybolduğu anlaşılmış ve aranmıştı. Şimşek, 2 gün sonra evine dönerken yakınları ’Bipolar bozukluk’ adı verilen psikolojik sorunları olduğu ortaya çıkmıştı. Bu olayın ardından Orhan Şimşek, rol aldığı diziden de ayrıldı.


MENZİL KÖYÜ’NE GİDİYORLARDI
İddiaya göre, Orhan Şimşek dün babası Ali Şimşek ile birlikte özel otomobille Adıyaman’ın Kahta İlçesine geldi. Menzil olarak bilinen Durak Köyü’ne gidecekleri ve burada Nakşibendi tarikatının şeyhini ziyaret edecekleri öğrenilen baba ile oğlu arasında tartışma çıktı. Orhan Şimşek, yolda bilinmeyen bir nedenden tartıştığı babasını sırt ve göğsünden defalarca bıçakladıktan sonra boğazını keserek öldürdü.

KANLI ELBİSEYLE JANDARMAYA TESLİM OLDU
Cinayetin ardından Orhan Şimşek, gece yarısı Kahta İlçe Jandarma Komutanlığı’na gitti. Üzeri kanlı olan elbiseleriyle jandarmaya teslim olan Orhan Şimşek, babasını öldürdüğünü söyledi. Gözaltına alınan ve yapılan inceleme sonrası dizi oyuncusu olduğu saptanan Orhan Şimşek, jandarmadaki sorgusunda cinayeti neden işlediğini ve babasının cesedinin nerede olduğunu bilmediğini söyledi. Sadece babasının bir tarlada öldürdüğünü hatırladığını söyleyen Şimşek’in ifadesinin ardından arama çalışması başlatıldı. Jandarma ekiplerinin yanı sıra köy korucularının da katıldığı aramaların ardından Ali Şimşek’in cesedi, Kahta’ya 7 kilometre uzaklıktaki Salkımbağ Köyü yakınlarındaki bir tarlada korucular tarafından bulundu. Salkımbağ Köyü’nün Durak Köyü’ne 35 kilometre uzakta olduğu öğrenildi. Cinayetin de Durak Köyü’ne gidilmeden işlendiği belirtildi.

DEFALARCA BIÇAKLAMIŞ

Kahta Devlet Hastanesi morguna kaldırılan Ali Şimşek’in cesedinin yapılan ön otopsisinde sırt bölümünde 28, göğüs bölümünde ise 4 bıçak darbesi bulundu. Sırt ve göğsünden defalarca bıçaklandıktan sonra boğazının kesildiği saptanan Ali Şimşek’in cesedi, otopsisinin yapılması için Malatya Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. Babasını öldüren dizi oyuncusu Orhan Şimşek ise jandarmadaki işlemlerinin ardından sağlık kontrolünden geçirildi ve güvenlik önlemleri arasında adliyeye sevk edildi.

ORTADAN KAYBOLMUŞTU
Şimşek ocak ayında iki gün kaybolmasıyla gündeme gelmişti. Daha sonra oyuncunun basın danışmanı "Oyuncu Orhan Şimşek, bugün akşam saatlerinde evine dönmüştür. Sağlık durumu gayet iyidir. Gereken açıklamayı daha sonra kendisi yapacaktır" açıklamasını yapmıştı. Şimşek babasıyla gittiği Yalova Çiftlikköy’de ortadan kaybolduğu, yanında telefonu olmadığı için kendisine ulaşılamadığı söylenmişti.

"OĞLUMUN BİPOLAR BOZUKLUĞU VAR"
Annesi Müyesser Şimşek ise oğlunun 'bipolar bozukluk' adı verilen psikolojik rahatsızlığı olduğunu şu sözlerle açıklamıştı: "Oğlum iki gündür kayıp . Kendisinin bipolar bozukluk rahatsızlığı var. Üç aydır ilaçlarını kullanmıyordu. Hastalığı nüksetti. Atakları vardı. Evde çıktı ve gitti. Şu an nerede biz de bilmiyoruz. Emniyet araştırıyor. Çok üzgünüz, bir an önce bulunur inşallah."

Orhan Şimşek kimdir?

Küçük Gelin dizisindeki Azad karakterini canlandıran Orhan Şimşek 1985 İstanbul doğumludur. Tiyatroya 2000-2002 yıllarında Kadıköy Halk eğitim Deneme Sahnesi'nde admı attı. Burada eğitim gördüğü süre içerisinde birçok oyunda yer aldı.

2004-2005 yılları arasında Mjdat Gezen Sanat merkezinde eğitim gördü.

Kandemir Konduğun yazdığı İnsanlığın Lüzumu Yok adlı oyunda oynadı.

2005 yılında Haliç Üniversitesi Konservatuar Tiyatro Bölümüne girdi.

Orhan Şimşek'in rol aldığı diziler

2007-Genco
2008-Karamel
2009-Nefes
2012-Sultan
2013-Küçük Gelin