Önder Matlı'dan Karacabey'e müjde!

Önder Matlı'dan Karacabey'e müjde!
AK Parti Bursa Milletvekili Önder Matlı, 2014 yılında 3 kilometrelik kısmı tamamlanan Karacabey-Okçugöl Yolu’nun kalan kısmının ihalesinin 24 Şubat’ta yapılacağını bildirdi.
Karacabey’in ova köylerinin sabırla beklediği bir projenin sonuna doğru gelindiğini söyleyen Matlı, “Hatırlanacağı üzere Karacabey-Okçugöl arasındaki 15 kilometrelik yol yapım işinin ilk 3 kilometrelik kısmı, geçtiğimiz yıl tamamlanmıştı. Bu yolun geriye kalan 12 kilometrelik kısmının yapımı için de bu ayın 24’ünde Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından ihaleye çıkılacak.Karacabey ayrım - Okçugöl yönünde kalan 12 kilometrelik kesimde Hotanlı geçişi dışında kamulaştırma problemi kalmamış olup, Hotanlı geçişinde kamulaştırma davaları sürmektedir” dedi.
Cumhuriyet tarihi boyunca yapılandan daha fazla yolun AK Parti hükümetleri döneminde yapıldığına işaret eden Önder Matlı, “Ova köylerimizin daha ulaşılabilir bir hale gelmesi için, ilk adımları geçtiğimiz yıllarda atmıştık. Bu projenin ikinci etabının ihalesinin neticelenmesinin ardından yolumuz en kısa sürede hizmete açılacak. Böylece ova köylerimiz geniş ve kaliteli bir yola kavuşacaktır. Yeni yolumuzun şimdiden hayırlı olmasını dilerim” diye konuştu.