Onlarınki bir aşk hikayesi... Yeşil-Beyaz bir birliktelik

Onlarınki bir aşk hikayesi... Yeşil-Beyaz bir birliktelik

Bursaspor taraftarı Ozan Bakkal'ın Gülben Kurt'a yaptığı evlenme teklifi büyük yankı uyandırdı. Hummalı çalışmanın ardından büyük bir planla Bursaspor-Konyaspor maçı öncesine evlilik teklifini hazırlayan Ozan; “Gamze Şişman, Mehmet Can Koçuk, Mükremin Çavdar, Hakan Yangın, Serkan Akdoğan, Orhan Tanrıverdi ve Barış Seven arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Evlilik teklifimi maç sırasında yapacağımı söylediğim andan itibaren bana büyük destek oldular” dedi.

HUMMALI BİR ÇALIŞMA

Bir yıllık beraberliği resmiyete dökmek isteyen Ozan Bakkal, uzun çalışmaların ardından Bursaspor-Konyaspor karşılaşmasında harekete geçti. Kale arkasında açılacak pankartın planını yapan Bakkal, her şeyi organize ederek Gülben Kurt ve arkadaşlarıyla birlikte maça geldi. İstiklal Marşı'nın okunması sırasında pankart açılırken, Ozan Bakkal, mutlu yolculuğun ilk adımını attı ve Gülben Kurt'a evlenme teklifinde bulundu. Ozan'ın teklifine evet yanıtını veren Gülben'in mutluluğu ise gözlerinden okunuyordu.

Ozan Bakkal kasım ayında vatani görevini yapacak. Kısa bir ayrılığın ardından Ozan-Gülben çifti dünyaevine girmek için hazırlıklara başlayacak.

Ozan Bakkal, arkadaşlarının, evlenme teklifi organizsyonunun gerçekleşmesi sürecinde byük payı olduğunu söyledi.