Önsözlü miniklerin mezuniyet heyecanı

Önsözlü miniklerin mezuniyet heyecanı

Alışılagelmiş anaokulu formatının dışında bir eğitim sistemi ve fiziki yapısı ile eğitim hayatına merhaba diyen Özel Önsöz Anaokulu, ilk mezunlarını verdi.

BAOB’da düzenlenen mezuniyet töreninde konuşan Özel Önsöz Anaokulu Kurucusu Özlem İşler, “Bugün bizler için büyük bir onur ve kıvanç günü. Bir yıl boyunca yavrularımızı hayata en iyi şekilde hazırlamak ve nitelikli bir okul öncesi eğitim almaları için çalıştık, çabaladık. Çağın gerekliliklerini takip eden bir anlayışla yolumuza devam ettik. Çünkü hayat boyu süren eğitimin temeli, erken çocukluk döneminde atılır. Bugün geçtiğimiz bir yıla dönüp baktığımızda sizler gibi bizler de gururlanıyor, ilk günkü heyecanı yaşıyoruz” şeklinde konuştu.

Öte yandan ilk mezuniyet coşkusunu arkadaşları, velileri ve aileleriyle yaşayan Önsözlü Minikler, hazırladıkları sahne gösterileriyle katılımcılardan tam not aldı. Mezuniyet töreni öncesi yıl boyunca yaptıkları görsel sanatlar çalışmalarını da fuaye alanında sergileyen Özel Önsöz Anaokulu öğrencileri, aileleri ve katılımcılardan büyük beğeni topladı.