Haberin Adresi
16° Bursa

Bursa

16°

Bursa

Çarşamba

/

Perşembe

12°/

Cuma

12°/

Cumartesi

10°/

Pazar

/

Pazartesi

18°/

Haberin Adresi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Bursa

Onur Özkul güven tazeledi…

Türkiye Genç İş Adamları Derneği Bursa Şubesi’nde Olağan Genel Kurul heyecanı yaşandı. Mevcut başkan Onur Özkul, tek aday olarak girdiği seçimde oy birliğiyle yeniden başkanlığa seçildi. TÜGİAD Bursa Şubesi 10. Dönem Başkanlığını yapacağı için heyecanlı olduğunu söyleyen Özkul, tüm üyelere teşekkür etti.

Yayınlanma:
Onur Özkul güven tazeledi…

TÜGİAD Bursa Şubesi’nin genel kurul toplantısı dernek merkezinde gerçekleştirildi. Toplantıya, TÜGİAD Yüksek İstişare Başkanı Ali Yücelen, TÜGİAD Genel Başkanı Rahmi Çuhacı, TÜGİAD Başkan Yardımcıları Kürşad Badem ve Ercan Kahraman ile TÜGİAD Sicil Disiplin Kurulu Başkanı Anıl Şohoğlu katıldı.

Divan Başkanlığını Levent İlter’in gerçekleştirdiği Genel Kurulun açılış konuşmasını TÜGİAD Bursa Şubesi Başkanı Onur Özkul yaptı. Göreve geldikleri Mart ayından bu güne geçen kısa sürede aktif bir dernek olmak için var güçleriyle çalıştıklarını ifade eden Özkul, bu dönemde fedekarca davranarak başarılı çalışmalara imza atan tüm üyelere teşekkür etti. Özkul şunları söyledi: “TÜGİAD ailesinin içinde olmaktan büyük mutluluk ve onur duyduğumu her fırsatta dile getirdim. TÜGİAD bir okuldur. TÜGİAD bana birçok şey öğreten ve öğrendiklerimi uygulama fırsatı sunan bir dinamiktir. Bugün de burada 9. dönemin Başkanlığını yaptığım Bursa Şubesi’nin Genel Kurulu için toplanmış bulunuyoruz. Yaklaşık 3 ayı tatille geçen 7 aylık dönemimizin sonucunda; 7 YK Toplantısı, 5 STK ile görüşme, 3 kamu ziyareti, 3 şube ziyareti, 4 fabrika ziyareti, 4 eşli faaliyet, 2 Akademi, 2 basın ziyareti, 1 fuar, 1 basın toplantısı ve 1 yurt dışı gezisi yaparak daha güçlü, daha aktif ve daha verimli bir TÜGİAD Bursa oluşturmaya çalıştık. Bizler biriz, beraberiz ve beraber olduğumuz takdirde bir kuvvetiz. Bu çalışmalarda TÜGİAD Bursa Şubesi’nin bir parçası olan her bir arkadaşıma işinden, ailesinden, özel hayatından feragat edip katıldığı için teşekkür ederim. Bu dönemde de aynı heyecan ve aynı hırs ile çalışmalarımızı sürdüreceğiz.”

TÜGİAD Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Ali Yücelen de bu kadar kısa bir sürede bu denli zor bir görevi başarılı bir şekilde geride bırakan Onur Özkul ve ekibine teşekkür ederek sözlerine başladı. Yücelen, “Sizlerde göreve başladığım ilk yıllardaki heyecanımı görüyorum. Yaptığınız çalışmalarla, heyecanınızla, sorumluluğunuzla ve insanları bir araya getirme kabiliyetiniz ile bu derneği geleceğe taşıyacağınıza inanıyorum. Ülkemizde farklı düşünce, farklı fikir ve katmanlardan insanları bir araya getirip onları bir amaç için ortak bir yola çıkaran kuruluş çok fazla yok. TÜGİAD bu açıdan önemli bir misyon üstleniyor. Bu zamana kadar yaptığımız gibi daha çok insanın birbirini tanımasına, daha çok insanın ortak iş birliklerine gitmesine sebep olmalıyız” diye konuştu.

TÜGİAD Başkanı Rahmi Çuhacı da Bursa Şubesi Genel Kurulu’nun tüm üyelere ve ülkeye hayırlı olmasını diledi. Bursa’da olmaktan memnuniyet duyduğunu dile getiren Çuhacı şunları söyledi: “Bursa Şubemiz, yapmak istediklerimizi en doğru bir şekilde anlayıp hızlıca uygulayarak ve müteşebbisin önünü açarak ülkesine, şehrine ve üyelerine katkılar sağlamış ve sağlamaya da devam edecektir. Bizler kurulduğumuz günden beri ülkemizin başarısının gençlerimizin başarısına bağlı olduğunu söylüyoruz. Bu doğrultuda şubelerimizin varlığı ve yaptıkları çok önemlidir. TÜGİAD Bursa’nın yaptığı faaliyetler sadece bizim nazarımızda değil ülke kamuoyunda da dikkat çekmiştir. 9. Dönemde yaptıkları başarılı çalışmalardan ötürü Onur Özkul ve ekibine teşekkür ediyorum. Bundan sonraki dönemde yapacakları çalışmalar için de kendisine başarılar diliyorum.”

İLGİLİ HABER Prof. Dr. Şükrü Ersoy Bursa’daki Fay Hattı Hakkında Değerlendirmelerde Bulundu
Türkiye Genç İş Adamları Derneği Bursa Şubesi’nde Olağan Genel Kurul heyecanı yaşandı. Mevcut başkan Onur Özkul, tek aday olarak girdiği seçimde oy birliğiyle yeniden başkanlığa seçildi. TÜGİAD Bursa Şubesi 10. Dönem Başkanlığını yapacağı için heyecanlı olduğunu söyleyen Özkul, tüm üyelere teşekkür etti.

Konuşmalar sonrasında faaliyet raporu, gelir gider tablosu görüşülüp onaylandı ve 9. Dönem Yönetim Kurulu ibra edildi.

TÜGİAD Bursa Şubesi’nin yeni Yönetim Kurulu; Onur Özkul, A. Berk Noyan, Ahmet Parseker, Ersoy Tabaklar, Gökçe Belge, Tufan Soyuak, Atilla Demirtaş, Elif Bilge Olağaner, Berkay Uğurtuğ isimlerinden oluştu. Yedek üyelikler ise Enis Üner, Sarp Erdilek, Mesut Meriç, Buğra Coşkuncu, Onur Özselek, Murat Kılıç, Jale Engin Vardar, Oktay Oto, Sarper Hamzagil olarak belirlendi.

Denetim Kuruluna V. Emre Varlık, Kubilay Alpaslan, Barış Gül seçilirken yedek üyeliklere İrem Savcı, Nihal Emengen, Hasan Keskin getirildi 

author avatar
Haberin Adresi İnternet Editörü
Haberinadresi.com internet editörü. Gündem, ekonomi, spor ve birçok konuda haberin hazırlanması ve haber okuyucularına sunulmasını sağlamaktadır.

İlgili Haberler