Orduspor Topbaşı Yaptı

Orduspor Topbaşı Yaptı

PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor 3 günlük izinin ardından topbaşı yaptı.
Sahasında oynadığı Karşıyaka maçının ardından 3 gün izin yapan Orduspor, gerçekleştirdiği akşam antrenmanı ile Şanlıurfaspor hazırlıklarına başladı. Orduspor Vali Kemal Yazıcıoğlu Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenmana sakatlığı bulanan Michel Landel katılmadı. Düz koşu ve kondisyon ağırlıklı gerçekleşen antrenman yaklaşık bir saat sürdü.
SÖZERİ: "TRAFİK KURALLARINA UYMAMIZ BİZİ KURTARDI"
Kastamonu-Tosya da trafik kazası geçiren Orduspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, antrenmanı saha dışından izledi. Kazaya ilişkin açıklamalar yapan teknik direktör Erkan Sözeri, büyük bir şok yaşadıklarını söyledi. Kaza anında karısının ve çocuğununda yanında olmasından dolayı çok korktuğunu dile getiren başarılı çalıştırıcı, "Trafik kurallarına uymamız bizi kurtardı. Yola biraz yorgun çıktık, bu sebeple refüje sonrada sulama kanalına girdik büyük bir kaza atlattık. Yaşayacak günlerimiz varmış daha. Ufak tefek yaralanmalarımız var ancak aracın halini gördükten sonra bunları da pek fazla önemsemiyoruz" dedi.
Yaşanan kazanın takımla çalışmalarına engel olmayacağını belirten Sözeri, "Fiziki olarak çalışmamıza engel olacak bir durum yok. Elimizde ve yüzümüzde hafif yaralar var, onun dışında bir şey yok. Bugün dışarıdan izleyeceğim ama yarın takımımın başında antrenmana başlayacağım" diye konuştu.
Antrenman öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Orduspor Kaptanı Emre Aygün ise Erkan Sözeri’nin kaza yaptığını duyduklarında şok yaşadıklarını söyledi. Karşıyaka maçında takımın belli şeyleri ortaya koyduğuna dikkat çeken Aygün, "Takım disiplinin göstermiş olduk. Bundan önce 4 maçta yenilmiş 10 gol vardı. Bu bağlamda son maçta gol yemedik. Bizim takım oyun disiplinini ortaya koyarak oynarsa başarılı olacaktır. Gol yemeden gol atmayı da başarırsak çok başarılı olacağımıza inanıyorum" şeklinde konuştu.