Orduspor’da Yüzler Gülüyor

Orduspor’da Yüzler Gülüyor

PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor, deplasmanda kazandığı Adanaspor maçının ardından ilk antrenmanını bu sabah Durugöl Tesisleri’nde gerçekleştirdi.
Adanaspor galibiyetinin ardından bir gün izin yapan mor-beyazlı ekip, hafta sonu kendi evinde yapacağı Antalyaspor karşılaşmasının hazırlıklarına hız kesmeden başladı. Sabah saatlerinde başlayan antrenmanda Adanaspor karşılaşmasında ilk 11’de yer alan oyuncular yenileme çalışması yaparken, diğer oyuncular da kondisyon çalıştı. 1 saat süren antrenmana sakat olan Ümit Tütünci, Emre Aygün ve Guy Lucien Michel Landel katılmadı. Adanaspor karşılaşmasıyla 3 puan alan Orduspor’da yüzler gülmeye başladı.
"GALİBİYETE İHTİYACIMIZ VARDI"
Antrenmandan sonra açıklama yapan Orduspor Teknik Direktörü Fikret Yılmaz, alınan galibiyetle moral bulduklarını söyledi.
Adanaspor karşılaşmasında alınan 3 puanın çok değerli olduğunu belirten Yılmaz, "Bu maç camiamız için büyük önem taşıyordu. Galibiyete ihtiyacımız vardı. Hepimiz için bunu başardık ve galip geldik. Bundan sonra Orduspor’un daha iyi olacağına inanıyorum. Bundan sonra Orduspor’u güzel günler bekliyor. Çünkü artık problemlerimizi geride bıraktık ve artık lige adapte olduk. Takımımız iyi işler başaracaktır" dedi.
"ÇOK İYİ BİR MÜCADELE OLACAKTIR"
Gelecek hafta kendi evinde oynayacakları Antalyaspor karşılaşmasına da değinen tecrübeli teknik direktör Fikret Yılmaz, "Antalyaspor her zaman birinciliğe oynar, her zaman şampiyonluğa oynar. Çok iyi tanıdığım bildiğim bir camiadır. Ama maç sahada kazanılır. Orduspor da kariyeri olan, vizyonu olan büyük bir kulüptür. Bizim de ideallerimiz var. Sahada çok iyi bir mücadele olacaktır. Sahada yüreğini ortaya koyanın kazanacağı bir maç olacak. İnşallah kazanan biz oluruz" diye konuştu.
YASİN OZAN: "EKSİKLERİMİZİ DÜZELTİYORUZ"
Adanaspor maçında asist yapan Orduspor’un başarılı oyuncusu Yasin Ozan, galip geldikleri Adanaspor maçına çok iyi hazırlandıklarını vurguladı.
Zorlu maçtan galip ayrıldıklarını vurgulayan Yasin Ozan, "Tabi ki birkaç eksiğimiz var ama zamanla onları da düzeltiyoruz. Adanaspor maçına çok iyi hazırlandık. Hocamız da bu maçta bana yer verdi ve ben de elimden geleni yaptım. Çok mutluyum ilerleyen haftalarda daha da iyi oluruz. Bu hafta tekrar iyi çalışıp Antalyaspor maçından da inşallah galip ayrılırız" şeklinde konuştu.