Orhan Baba'dan albüm açıklaması

Orhan Baba'dan albüm açıklaması

Bol koyu sohbetli yemek çıkışında Sevim Emre, "Çok hastayım, kötüyüm" diyerek gözlüklerini takıp gazetecilerden rica ederek araca bindi. Orhan Gencebay ise çalışmalarını yaptığı albümü hakkında konuştu.


Saldırıya uğradı yönündeki haberlerin sorulması üzerine Orhan Gencebay, "Yok o son derece yanlıştı. Birileri çıkartmış onu, sanırım seven birileri diyorum. Böyle bir espri yaptı" dedi.

Ünlü sanatçı, albüm hakkında ise "Şu an söylemesem daha iyi olur ama sürprizler var. Benim tarzım yeni soundlar duyacak gönül dostlarım. Bu arada benim en çok önem verdiğim değerlerin başında sevgi saygı gelir. Tabii ki ülkemizin birinci derecede sevgiye saygıya ihtiyacı var. Sevelim sayalım. Bize bize son derece yararlı bir konu. Tabi ki severek sayarak vatanı koruyacağız. ‘Canım Türkiye'm’ bu albümün içinde olacak inşallah. Daha önce şiirini okumuştum. Ülkemizi, sevelim, sayalım, koruyalım. Ülkemiz dünyanın en gözde cennet yerlerinden biri bence. Biz birbirimiz seven bir toplumuz kesinlikle ben buna böyle inanıyorum, birileri başka şeyler söylerse inanmayalım, biz sevelim sayalım sevelim birbirimizi. Binlerce bu toprakların sahipleri bizleriz. Yaradanın bize verdiği bir hediyedir" ifadelerini kullandı.

"TARKAN'LA DÜET YOK"

Orhan Gencebay, yeni albümünde Tarkan’la bir düet söylentilerine, "Öyle bir şey şu anda yok ama zamanla ne olur bilinmez. Tarkan’ı çok severim ama henüz bir şey yok" karşılığını verdi.