Orhaneli'de Mehmet Aydemir dönemi

Orhaneli'de Mehmet Aydemir dönemi
İbrahim Hüsniye Çağlayan İlköğretim Okulu Konferans Salonu’nda yapılan genel kurul toplantısına, Orhaneli Belediye Başkanı İrfan Tatlıoğlu, Kaymakam Hacı Bayram Acar, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Yunus Şahan, İlçe Emniyet Amiri Hakan Aga, belediye yöneticileri, resmi kurumların temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının üyeleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı. Divan başkanlığına BKK Başkanı Semih Pala seçildi. Orhaneli Kent Konseyi çalışma yönergesi de genel kurulda kabul edildi.

Orhaneli Kent Konseyi başkanlığına tek adayın olduğu kurulda, Mehmet Aydemir açık oylama sonucu oybirliğiyle başkanlığa seçildi. Yürütme kurulu için yapılan oylamada ise, Yunus Şahan, Salim Aktürk, Nevzat Tanışık, Emel Karadağ, Sadullah Koçan, Ersen Birgül, Taner Ay, Serpil Oral, Mahmut Kuruoğlu ve Ali Başay seçildi.

BKK Başkanı Semih Pala, genel kurulun ilçeye ve şehre hayırlar getirmesini diledi. İlçelerden ve köylerden şehre olan göçlere de işaret eden Pala, bunun önüne geçilmesi, insanların kendi bölgelerinde daha rahat yaşayabilmesi, sıkıntılarının giderilmesi için çözümlerin de ancak yöre halkı tarafından geliştirilebileceğini aktardı.

Orhaneli Kent Konseyi Başkanı Mehmet Aydemir ise, kent konseyinin yerel hemşerilik hukuku çerçevesinde buluştuğu, bölgenin ihtiyaçlarına öncelik verdiği, meselelerin medenice tartışıldığı ve çözüm üretildiği buluşma noktası olacağını ifade etti.