Orhangazi’den Erdoğan’a Destek

Orhangazi’den Erdoğan’a Destek

Cumhurbaşkanlığı seçim sürecinde AK Parti’nin yürüttüğü çalışmaların tamamında yer alan Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, meclis üyeleriyle birlikte Cumhuriyet Alanı’nda yaptığı basın toplantısında, Recep Tayyip Erdoğan’a cumhurbaşkanlığı seçiminde topyekun destek olduklarını açıkladı.
Belediye Başkanı Neşet Çağlayan ve AK Partili belediye meclisi üyeleri, cumhurbaşkanı adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a destek için basın toplantısı düzenlendi. Cumhuriyet Alanı’ndaki parkta yapılan basın toplantısını gazetecilerin yanı sıra vatandaşlar da izledi. Başkan Çağlayan, Orhangazi’de Erdoğan’a topyekun destek olduklarını bildirdi.
10 Ağustos Pazar günü yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimleriyle ilgili görüşlerini beyan etmek için toplandıklarını ifade eden Başkan Çağlayan, “21 Ekim 2007 tarihinde yapılan anayasa değişikliğiyle artık Türkiye’de cumhurbaşkanının halk tarafından seçildiği dönemi yaşıyoruz. Bu seçimler ilk defa Türkiye’de halkın yani cumhurun kendi başkanını seçeceği seçimler olacak. Dolayısıyla Türk siyasi tarihi açısından da çok önem arz eden ve bir ilk sıfatını taşıyan bir seçim yaşayacağız” dedi.