Orhangazi'ye Akhisar Arena modeli

Orhangazi'ye Akhisar Arena modeli
Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan ve Bursa Milletvekili İsmail Aydın, Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı’yı makamında ziyaret etti. Çağlayan, seçim beyannamesinde yer alan kapalı spor salonu ve stadyumun kaldırılması ile ilgili Hızlı ile fikir alışverişinde bulundu. Hızlı’dan Akhisar Arena Stadı hakkında bilgi alan Çağlayan, Orhangazi Belediyesi sınırları içerisinde bir stat yapmayı planladıklarını kaydetti. Akhisar Belediyesi’nin izlediği yol ve prosedürler hakkında bilgi almaya geldiklerini belirten Çağlayan, Belediye Başkanı Salih Hızlı’ya üçüncü döneminin hayırlı olmasını diledi.



Hızlı, Akhisar Belediyespor’un Süper Lig’de olmasından dolayı stada ağırlık verdiklerini ve iyi bir gelişme yakaladıklarını belirtti.
Çağlayan, Hürriyet Mahallesi sakinlerinin her dönem talebi olan stadyum ve salonun kaldırılması için bir çalışma başlattık. Aynı çalışmayı yapan Akhisar Belediyesi’nden yapılan işlemlerle ilgili nasıl bir yol haritası izlediklerine dair bilgi aldık” dedi.

Çağlayan, ilk iş olarak Hürriyet Mahallesi’nin önünü açıp bu alana bir park yapacaklarını, stadyum ve kapalı spor salonunu da buradan taşımayacaklarını anlattı.