Orman Ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu Düzce’ye Gelecek

Orman Ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu Düzce’ye Gelecek

AK Parti Düzce İl Başkanlığı’nın Ekim Ayı İl Danışma Meclisi Toplantısı 26 Ekim 2014 Pazar Günü gerçekleştirilecek. İl Danışma toplantısına Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu’da katılacak.
AK Parti’den yapılan açıklamada, Ekim Ayı İl Danışma Meclisi Toplantısının 26 Ekim 2014 Pazar Günü Pelemir Otel’de gerçekleştirileceği ve toplantıya Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun katılacağı bildirildi.
Bakan Eroğlu bunun ardından ise saat 16.00’da Düzce Valisi, Milletvekilleri, Belediye Başkanları, AK Parti İl Başkanı, İl Genel Meclisi Başkanı ve ilgili birim müdürlerinin de katılımıyla bir toplantı gerçekleştireceği bildirildi.
Toplantıda, Su Yönetimi Genel Müdürü Prof. Dr. Cumali Kınacı, İski Genel Müdürü Dr. Dursun Atilla Altay, DSİ Genel Müdürü Akif Özkaldı, Orman Genel Müdürü İsmail Üzmez, DKMP Genel Müdürü Ahmet Özyanık, Çölleşme ve Erezyonla Mücadele Genel Müdürü Hanifi Avcı, Çevre Yönetimi Genel Müdürü Muhammet Ecel ve Toprak Reformu Genel Müdür Yardımcısı Metin Türker de hazır bulunacak. Toplantıda Melen Havzası Koruma Projesi ele alınacağı bildirildi.