Ormanlı’da Çok Amaçlı Sosyal Tesis Hayata Geçiyor

Ormanlı’da  Çok Amaçlı  Sosyal Tesis  Hayata Geçiyor

Zonguldak’ın Ereğli ilçesine bağlı Ormanlı Beldesi’nde çok amaçlı sosyal tesisin yapımına başlandı.
Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol beldeye yapımına başlanan Çok Amaçlı Sosyal Tesis ile ilgili bilgi verdi. Sosyal Tesiste düğün salonu, toplantı ve sergi salonları, misafirhane gibi bölümlerin yer alacağını ifade etti. Ormanlı’da olması gereken Çok Amaçlı Sosyal Tesis Projesi’nin kısa sürede hayata geçeceği müjdesini verdi.
Başol, beldede Çok Amaçlı Sosyal Tesis ihtiyacının var olduğunu göreve gelmeden önce tespit ettiklerini ve göreve gelir gelmez bu eksikliği gidermek için kolları sıvadıklarını belirtti.
Başol konuya ilişkin olarak yaptığı açıklamada; “’Laf Değil, İş Üreteceğiz’ sloganıyla bu yola çıktık. Ormanlı’mıza yapacağımız yatırımlara yavaş yavaş hayata geçirmeye başlıyoruz. Ormanlı da eski pazar yeri alanına dört katlı Sosyal Tesisin yapımına start verdik. Hayırsever bir yatırımcıyla yaptığımız görüşmeler sonucunda kendileri Ormanlı’ya bu yatırımı yapmaya karar verdiler. Dört katlı bir bina olacak. Ormanlı’ya şimdiye kadar yapılmış en büyük proje hayata geçmiş olacak. Biz halka verdiğimiz sözün sonuna kadar arkasındayız. Bu müthiş projemizin şimdiden Ormanlı ve bölge halkımıza hayırlı olmasını yüce rabbimden niyaz ediyorum
“SPOR SALONU PROJEMİZ HAZIRLANIYOR”
Ayrıca yine başka bir belediye arazimize de Spor Salonu Projemizi hazırlıyoruz. Projemiz şu an için hazırlık aşamasında devam ediyor. Proje tamamlandığında Spor Salonu Projemizi de halkımız ile paylaşarak, beldemize kazandıracağız” dedi.