Örtünerek tahrik ediyorlar!

Örtünerek tahrik ediyorlar!
Tesettüre giren bazı hanımların, örtünmeyi yanlış yorumladığını iddia eden müftü yardımcısı Adnan Zeki Bıyık, bu tür giyimler için Süslüman yakıştırması yaptı.

Adnan Zeki Bıyık, katıldığı televizyon programında "Süslüman" yakıştırmasının gerekçelerini anlattı. Pislimanlar olarak nitelendirdiği bu kadınların, toplumda daha dikkat çeker bir hale geldiklerini ileri süren Bıyık, bazılarının ise tahrik edici hale gelebildiklerini söyledi. İşte bir dönem Pop Star yarışmasına da katıldığı için özellikle meslektaşları tarafından eleştirilen mütfünün olay sözleri

"Daha dikkat çekiyorlar ve tahrik unsuru oluşturuyorlar. Siz örtünüyorsanız, bizim belirttiğimiz örtü bu değil. Kur'an sadece kadına değil erkek içinde ahlak örtüsü ister. Şimdi bakıyorsunuz, örtünüyor ve başına deve hörgücü gibi şey koyuyor. Peygamberimiz bunlara çok kızıyor. Efendimiz'in eşi bunları görse, bizimle alakası yok der bu örtürmenin. Tepki verirdi yani. Hızla takıyor, boya vuruyor. Ben çok rastlıyorum."

"MÜSLÜMANLAR'IN SIKINTISI DÜNYEVİLEŞMEDİR"

"Kürsülerde hatipler, Efendimiz'in sade yaşadığını anlatırlar. Hasırda yatardı ve devlet başkanı olduğunu kimse anlayamazdı. Mütavaziydi diyoruz ama kendimizin yaşantısının bununla alakası yok. Bu konuda Hadis bulunuyor, "Ahir zamanda köşke, saraya dalacaklar ve mezarı unutacaklar" diye. Müslümanlar'ın dünyevileşme sıkıntısı bulunuyor."

"KAMU ARAÇLARI ÖZEL İŞLERDE KULLANILIYOR"

"Kamu araçları özel işlerde kullanılıyor. Yüzlerce defa bunların fotoğraflarını çektim, BİMER'e gönderdim. Herhangi bir sonuç alamadım. Yine o araçlara biniliyor. Yav siz 150 milyon liralık bir aracı il müdürünün altına neden veriyorsunuz? Bunların kamuya harcanması gerekiyor. "