Osmangazi Belediyesi Şehzadeleri ağırladı

Osmangazi Belediyesi Şehzadeleri ağırladı
Osmangazi Belediyesi, Manisa Şehzadeler Belediyesi Kent Konseyi üyelerini ağırladı. Osmangazi Belediyesi’nin tecrübelerinden faydalanmak için Bursa’ya gelen kent konseyi üyeleri, Osmangazi Belediyesi’nin yürüttüğü sosyal ve kültürel faaliyetler hakkında bilgi aldı.

Şehzadeler Kent Konseyi yönetim kurulu üyesi Yüksel Ülker, Kadın Meclisi Başkanı Seher Taydaş ve Gençlik Meclisi Başkanı İbrahim Özkemerli’den oluşan heyet, Osmangazi Belediye Başkan Yardımcısı Yunus Şahin, Kültür ve Sosyal İşler Müdür Vekili Kenan Kır ile Sağlık İşleri Müdür Vekili Sevcan Yaman ile bir araya geldi. Şehzadeler Belediyesi’nin yeni kurulan bir belediye olduğunu, yapacakları çalışmalarda Osmangazi Belediyesi’nin bilgi ve tecrübelerinden faydalanmak istediklerini belirten Seher Taydaş, “Bursa, tarihi ve kültürel yönden Manisa ile benzerlikleri olan bir şehir. Şehzadeler Belediyesi olarak, ulusal ve uluslararası alanda sosyal ve kültürel faaliyetlere imza atan Osmangazi Belediyesi’nin tecrübelerinden faydalanmak istiyoruz” diye konuştu.

Osmangazi Belediyesi’nin düzenlediği sosyal ve kültürel faaliyetler hakkında konuk heyete bilgi veren Başkan Yardımcısı Yunus Şahin de, Şehzadeler Belediyesi ile bilgi ve tecrübe paylaşımında bulunmaktan mutluluk duyacaklarını söyledi. Şahin, “Her yıl düzenlediğimiz ve bir ay süren ‘Fetih Şenliği’, içinde uluslararası yarı maraton ile birlikte birçok sosyal, kültürel ve sanatsal faaliyetin yer aldığı uluslararası düzeyde bir etkinlik. Bunun dışında şiir, edebiyat, müzik ve spor alanlarında ulusal ve uluslararası düzeyde düzenlediğimiz çok sayıda etkinliğimiz var. Başkanımız Mustafa Dündar, tarihi ve kültürel mirasın korunmasının yanı sıra, sosyal ve kültürel faaliyetler konusunda çok hassas ve en büyük destekçimiz. Sahip olduğumuz bilgi ve tecrübelerimizi sizlerle paylaşmaktan mutlu olacağız” dedi.