Osmangazi’den Emniyete Büyük Destek

Osmangazi’den Emniyete Büyük Destek

Osmangazi Belediyesi tarafından temeli geçen ocak ayında atılan Bağlarbaşı Polis Karakolu tamamlandı.
Osmangazi Belediyesi’nin Bağlanbaşı Mahallesi Hürriyet Caddesi üzerine yaptırdığı karakol inşaatında sona gelindi. Toplam bin 254 metrekare alan üzerine 5 kat olarak inşa edilen ve içerisinde teknik birimler, emniyet birimleri, yemekhanenin yer aldığı karakol binası, Bursa’nın ve Osmangazi’nin huzur ve refahının sağlanması adına Bursa Emniyet Müdürlüğü’ne güç katacak.
Osmangazi Belediyesi tarafından yaptırılarak Emniyet Müdürlüğüne devredilecek olan binanın, modern mimarisi ve fonksiyonel yapısıyla örnek bir karakol olacağını belirten Başkan Dündar, bina için 1 milyon lira kaynak kullandıklarını söyledi.
Osmangazi’de, eğitimden sağlığa, spordan güvenliğe kadar vatandaşın ihtiyaç duyduğu her alanda hizmet ürettiklerini ifade eden Dündar, “Osmangazi’de hizmet anlayışını değiştirdik. Klasik belediyecilik hizmetlerinin dışında bir yönetim anlayışı ile Osmangazi de refahı artıracak, halkımıza her türlü ihtiyacına cevap verecek hizmet üretiyoruz. Geçen 5 yıllık süreç bizim için temel atma dönemiydi. Şimdi attığımız temeller üzerine yeni ve modern Osmangazi’yi inşa ediyoruz. Büyüyen ve gelişen Osmangazi’de güvenlik ve asayiş asla ihmal edilmeyecek ciddi bir konu. Artık açılışına hazırlandığımız Bağlarbaşı Polis Karakolu da, Bursa’ya yakışan projelerimizden biri oldu” dedi.