Osmangazili AK Partililer muhtarlarla buluştu

Osmangazili AK Partililer muhtarlarla buluştu
AK Parti Osmangazi İlçe Başkanlığı tarafından Ördekli Kültür Merkezi’nde yapılan toplantıya AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, parti yöneticileri ve Osmangazi ilçesinde görev yapan 20 mahalle muhtarı katıldı. Ali Yılmaz, “Ortak akılla hareket etmemizin, Osmangazi ilçemize önemli kazançlar sağlayacağını düşünüyorum” dedi.

Muhtarların da içerisinde bulunacağı mahalle komisyonlarında görev alacak yöneticilere önemli görevler düştüğünü kaydeden Yılmaz, “Kuracağımız bu komisyon ile mahallelerimizde yaşanan aksaklıkları ve beklentileri en kısa şekilde öğreneceğiz. Komisyonun görevi, sadece meseleleri bizlerle paylaşmak değil, aynı zamanda çözüm yolu üretmektir. Komisyonlarımızın şimdiden güzel çalışmalara imza atacağını ümit ediyorum” dedi..
Muhtarların mahallelerin temel taşı olduğunu söyleyen Yılmaz, “Muhtarlar olarak mahalleliyle sürekli iç içesiniz.AK Parti olarak muhtarlarımıza her zaman değer verdik. Aramızda olan iletişimi en üst seviyelere taşıyıp, isteklerinizi birlikte hayata geçirmek, Osmangazi’mizin geleceği açısından önemli. AK Parti Osmangazi olarak siz değerli muhtarlarımız ve belediyemiz arasında köprü görevi görmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.
Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ise, “Belediye olarak sürekli muhtarlarımıza işbirliği halindeyiz.Bu toplantılarlaişbirliğimizi bir adım daha ileri götürmüş oluyoruz. Daha sık birarada olarak hem işlerimizin takibini yapmış oluyoruz, hem de isteklerinize beraber çözüm yolu aramış oluyoruz. Sizlerin bizlerle olan diyaloğu, problemlerin bir an önce çözülmesi noktasında mühim bir unsurdur. Çünkü sizler mahallelerimizdeki sıkıntıları bizden önce görüyorsunuz” şeklinde konuştu.

2014-2019 döneminde hayata geçirilecek projeler ilgili bilgiler veren Dündar, “Bizler Osmangazi’deki sıkıntıları mahallelerimizi tek tek gezerek tespit ettik. 2014-2019 projelerimizi de hazırladık. Sizlerden almış olduğumuz şikâyet ve talepleri göz önünde bulundurularak projeler geliştirdik. Bu projeleri 5 yıla yayarak adım adım yerine getireceğiz” diye konuştu.