Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Abdulkadir Canpolat:

Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Abdulkadir Canpolat:

Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Abdulkadir Canpolat, Osmanlı medeniyetinde Kayseri dokusunun önemli bir yeri olduğunu belirterek, “Osmanlı medeniyetine hizmet için Kayseri ve ilçelerinde güçlü bir yapıyla hizmet vereceğiz” dedi.
‘Osmanlı Ocakları şuanda ülke genelinde teşkilatlanırken Kayseri’de de şube açmaya kadar geldik’ diyen Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Abdulkadir Canpolat, “Osmanlı Ocakları Osmanlı medeniyetini yaşamak ve yaşatmak için kurulmuştur. Osmanlıca dersleri gibi Osmanlı medeniyetinin hizmeti için buradadır. Ülkenin genelinde ve çeşitli ülkelerde Osmanlı Ocakları hizmet edecektir. Biz bugün atama yapmak için Kayseri’deyiz. Daha önce atama gerçekleştirdik. Buradaki arkadaşlarımızı ve teşkilatımızı susturmaya çalışıyorlar. Burada Develi ilçe başkanlığımıza bir saldırı gerçekleştirilmişti. Bu anlamda Kayseri’ye başka bir önem veriyoruz” diye konuştu.
Canpolat ayrıca, “İç Anadolu Bölge Başkanlığını daha önceden Kayseri’ye verdik ama buradaki saldırıların yatışmasını bekliyoruz. Bu bizim için Kayseri’nin ülke genelindeki önemini gösterir. Kayseri İl Başkanlığı şubesi ve ilçe başkanlıkları bizim için önem arz ediyor. Osmanlı Ocakları olarak Osmanlı medeniyetine hizmet için Kayseri ve ilçelerinde güçlü bir yapıyla hizmet vereceğiz. Şuanda 60’a yakın şubemiz var. 60’a yakın il başkanlığımız var. Osmanlıca dersleri bizim için her zaman önemlidir. Osmanlıca için bütün şubelerimiz de temsilciliklerimiz de hepsinde bununla alakalı çalışmalarımız var. Bunlar daha da genişleyerek devam edecektir” şeklinde konuştu.