Osmanlıspor Fk, Eskişehirspor İle Hazırlık Maçı Oynayacak

Osmanlıspor Fk, Eskişehirspor İle Hazırlık Maçı Oynayacak

Osmanlıspor FK, milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı, Spor Toto Süper Lig ekiplerinde Eskişehirspor’la hazırlık maçı oynayarak değerlendirecek.
PTT 1. Lig ekiplerinden Osmanlıspor FK, Pazar günü Yenikent ASAŞ Stadyumu’nda Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Eskişehirspor’la hazırlık maçı oynayacak. Milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı hazırlık maçı yaparak değerlendirecek olan iki takımın Pazar günü oynayacağı maçın başlama saati ise 18.00 olarak belirlendi.
AHMET GÖKÇEK ANTRENMANI İZLEDİ
Bu hafta Eskişehirspor’la hazırlık maçı yapacak olan Osmanlıspor FK, bu maçın ve ligin 6. haftasında Giresunspor’la oynayacağı maçın hazırlıklarını akşam yaptığı antrenmanla sürdürdü. Mor-sarılı ekip, teknik direktör Osman Özköylü yönetiminde yaptığı antrenmana ısınma ve koordinasyon çalışmasıyla başladı. Daha sonra iki grup halinde pas ve isabetli pas organizasyonları deneyen Başkent ekibi yarı sahada oynadığı çift kale maçla günün ikinci antrenmanını tamamladı. 1,5 saat süren çalışmaları Osmanlıspor FK kurucularından Ahmet Gökçek de saha kenarındaki tribünden takip etti.