Haberin Adresi
16° Bursa

Bursa

16°

Bursa

Çarşamba

/

Perşembe

12°/

Cuma

12°/

Cumartesi

10°/

Pazar

/

Pazartesi

18°/

Haberin Adresi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Gündem

Otobüste iğrenç olayda ilk duruşma! Yakalama kararı…

İstinye-Kabataş seferini yapan İETT otobüsünde, yan koltukta oturan bir kadına cinsel tacizde bulunduğu iddia edilen sanık M.R.Ö'nün 3 yıla kadar hapis cezasına çarptırılması istemiyle yargılanmasına başlandı.

Yayınlanma:

İstanbul 46. Asliye Ceza Mahkemesindeki ilk duruşmaya, celseye katılım tebligatı geri döndüğü belirtilen tutuksuz sanık M.R.Ö. katılmadı. Müşteki P.Ç. ise duruşmada hazır bulundu.

Beyanda bulunan müşteki P.Ç, yolculuk yaptığı otobüste sanığın paralelinde bulunan koltuğa oturduğunu belirterek, “Sanık elini pantolonun içine sokmadan, pantolonunun üzerinden cinsel organıyla oynamaya başladı. Bunu yaparken sürekli bana bakıyordu. Net bir şekilde eylemini bana yönelttiğini anladım ve gördüm.” dedi.

Telefonuyla olan biteni kaydettiğini ve sanığın yaklaşık yarım saat eylemine devam ettiğini aktaran müşteki, “Bir ara uyudu, sonra uyanıp tekrar aynı hareketleri yaptı. Şikayetçiyim, davaya katılmak istiyorum.” şeklinde konuştu.

İLGİLİ HABER Ticaret Bakanlığı Şah Per Oyuncak’a İthalat Yasağı Getirdi
İstinye-Kabataş seferini yapan İETT otobüsünde, yan koltukta oturan bir kadına cinsel tacizde bulunduğu iddia edilen sanık M.R.Ö'nün 3 yıla kadar hapis cezasına çarptırılması istemiyle yargılanmasına başlandı.

Müştekinin davaya müdahil olma talebini kabul eden mahkeme, duruşmaya gelmeyen sanık hakkında yakalama emri çıkarılmasına karar vererek duruşmayı erteledi.

Ne olmuştu?

İstanbul’da İstinye Dereiçi-Kabataş arasında sefer yapan İETT otobüsünde 26 Ekim 2020’de etrafındaki diğer yolculara aldırmadan cinsel organıyla oynadığı iddia edilen M. R. Ö., yan koltukta oturan kadın yolcu tarafından cep telefonu kamerasına kaydedilmişti.

Görüntüleri çeken P.Ç.’nin şikayeti üzerine şüpheli M.R.Ö, Beşiktaş meydanındaki otobüs duraklarında otobüsten indiği sırada yakalanıp gözaltına alınmıştı. Nöbetçi İstanbul Sulh Ceza Hakimliğine sevk edilen sanık hakkında, “konutu terk etmeme” şeklinde adli kontrol tedbiri uygulanmasına hükmedilmişti.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca hazırlanan iddianamede, 5’i “cinsel taciz”, 1’i “hayasızca hareket” olmak üzere 7 ayrı suç kaydı bulunduğu belirtilen bu kişinin, “cinsel taciz” suçundan 6 aydan 3 yıla kadar hapisle cezalandırılması talep ediliyor.

author avatar
Haberin Adresi İnternet Editörü
Haberinadresi.com internet editörü. Gündem, ekonomi, spor ve birçok konuda haberin hazırlanması ve haber okuyucularına sunulmasını sağlamaktadır.

İlgili Haberler